Adele Residence Hotel Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Adele Residence Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

 

Adele Residence Hotel er et nydelig All Inclusive-hotell som ligger i Adelianos Kambos, 6 km utenfor Rethymno. Her bor du en kort spasertur fra stranden og i nærheten av hotellet er det noen restauranter og små butikker.

 

Hotellet har et herlig bassengområde med plass til både store og små. Det er basseng for hele familien, basseng med vannsklier og barnebasseng for de minste. En kort spasertur fra hotellet ligger stranden hvor du kan tilbringe lange dager med et avkjølende bad og nyte solens varme stråler.

 

Du kan bruke flere fasiliteter på søsterhotellet Rethymno Residende, som ligger ca. 150 meter unna. Det er blant annet flere bassenger, et deilig spa-område (mot betaling) med innendørsbasseng og treningsrom. Det er også en miniklubb for alle 4-12 åringer (som ikke er skandinavisktalende) og animasjonsteamet arrangerer aktiviteter og underholdning for hele familien i høysesongen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det kanskje ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent møblert rom for 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng, en enkeltseng eller en sovesofa, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom med ett soverom
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng og stue med to enkeltsenger, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (ekstra kostnad), TV, telefon og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom med privat basseng
Pent møblert rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (ekstra kostnad), TV, telefon og terrasse med direkte tilgang til privat basseng. Bad med badekar/dusj, toalett, hårføner, badekåpe og tøfler.

 

Familierom med privat basseng
Pent møblert rom for 3 personer. Alle rommene har en dobbeltseng, en enkeltseng eller sovesofa, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (ekstra kostnad), TV, telefon og terrasse med direkte tilgang til privat basseng. Bad med badekar/dusj, toalett, hårføner, badekåpe og tøfler.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks (Rethymno Residence)

15:00 – 17:30

Pool Bar

10:00 – 23:00

Adult Pool Bar (Rethymno Residence)

10:00 – 18:00

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i SPA-senteret og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Noen fasiliteter finnes på søsterhotellet Rethymno Residence.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 15 euro per uke betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser er informert.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Bassenger  Barnebasseng  Vannsklier  All Inclusive  Gratis internett

• Avstand til strand 150 m  Rethymno sentrum 6 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom