Høstreiser

Perfekt periode for deg som vil utforske Tyrkia!

Føler du deg ikke helt klar for å gi slipp på varme dager med sol? Når hverdagen er i gang igjen etter sommeren, kan det være fint med litt ferie for å samle ekstra energi før vinteren melder sin ankomst. Bestill en høstreise til solfylte Tyrkia og nyt det fine været, bad i havet og opplev spennende utflukter og aktiviteter. Her har vi samlet våre høstfavoritter!

Aktiv ferie

Den tyrkiske høsten er perfekt for deg som liker begivenhetsrike dager i et deilig klima. Det er noe for alle her, og dessuten er det ikke er så mange turister som om sommeren...

Dagsturer

Utfluktene våre varierer fra destinasjon til destinasjon - sjekk med din guide om hva som er i nærheten av deg, eller kontakt oss: 815 00 505, info@tyrkiareiser.no 

Aktivitetsferie

Hvis du ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol og bad, har vi de perfekte reisene for deg. Velg mellom våre forskjellige spesialreiser:
Vi arrangerer aktivitetsreiser i mange sjangre - leter du etter golfbaner i verdensklasse eller en ferie fylt med tennis, varme og deilige dukkerter i havet? Tyrkia har alt og litt til!

Skreddersydde gruppereiser

Enten dere er en større eller mindre gruppe arrangerer vi gruppereiser til alle våre destinasjoner. Hos oss er alle velkommen; klubber, foreninger, skoleklasser, bedrifter, eller vennegjenger.

Favorittsesong for de erfarne

Høsten er en perfekt reisesesong for deg som liker å ha mye plass ved bassenget og stranden. Atmosfæren på destinasjonene våre er fin og avslappet, mens det fremdeles er mye liv i byene.

Høy standard til fornuftige priser

Nå kan du koste på deg litt ekstra luksus på de fineste hotellene - uten at prisen stiger så mye. Velg mellom våre reisemål og finn det som passer deg best. I Tyrkia får du valuta for pengene!

Våre avreisebyer i høst

Nyt en høst med varme, sol og bad – reis med oss til Tyrkia!
 

Oppdag våre reisemål

Status:
Fullt