Helsereise med Kai Rune Uldal

HELSEREISE FØR VINTEREN

Velkommen til Helsereise før vinteren! Dette er siste turen i år. Den kjølige årstid kommer også til Tyrkia. I Norge er kulden er kommet steder i Nord-Norge og i fjelltraktene. Denne uka vil vi få med oss siste del av sommeren, samtidig som vi begynner å forberede oss til vinteren...
 
 
Avreisedato: 19. oktober til 26. oktober
Avreisebyer: Bergen og Oslo
 

Litt om programmet

  • Før frokost, ca. klokken 08.00,  begynner vi dagene med spasertur til stranda, der vi kan drikke nypresset granateplejuice og lære gode øvelser for kroppen og leddene.
  • Etter en nydelig frokost, blir det tilbud om 1 til 1,5 times enkelt foredrag og samtale om ulike emner som kan være nyttig å ha fokus på om vinteren. Emnene blir om muskler/ledd, fordøyelse, immunitet, søvn-hvile, kosthold/næringstilskudd.
  • På ettermiddagen tilbys råd/veiledning. 30 min privat konsultasjon er gratis.
Reiseleder: Kai Rune Urdal
- Jeg heter Kai Rune Uldal, og er utdannet lege fra Universitetet i Bergen og naturmedisiner fra Norsk Akademi for Naturmedisin(NAN). Jeg jobber for tida som overlege ved OUS og har bred erfaring fra både sykehus og allmennpraksis. Husk at det er mulighet for flotte dagsturer inkludert. Fine opplevelser og gode inntrykk er også viktig for helse og velvære. Så ta med deg det beste og ha en kjempebra ferie.

PRIS

Kr 11.600,- per person i dobbeltrom - tillegg for enkeltrom kr 1200.-

INKLUDERT I PRISEN

  • Overnatting på hotell: Viking Star Hotel & Spa
  • Busstransport fra flyplass til hotellet
  • Utflukter

Utflukter som er inkludert i prisen

  • Heldagsutflukt i gamlebyen i Antalya og MarkAntalya (shoppingsenter): Kombiner shopping med kultur! Først opplever vi den herlige atmosfæren i gamlebyen i Antalya og får et innblikk i Tyrkias historie. Deretter beveger vi oss til byens store kjøpesenter, MarkAntalya.
  • Båttur: vi tar deg med på en fantastisk dag til havs. Flere badestopp i det krystallklare vannet langs kysten. Enkel lunsj (ekskl. drikke) om bord
  • Kemer By- og & Shoppingtur: bli med oss på tur gjennom Kemer, samt nabobyene Aslanbucak og Kuzdere som ligger utenfor turistområdet. Senere får vi sjansen til å handle gull, diamanter, klokker og skinn på Viking Center som ligger midt i shoppingaten i Kemer. Dagen avsluttes ved Nomadeparken hvor vi kan se hvordan nomadene lever sine liv, rett ved marinaen og stranden, Moonlight Beach. Halvdag.
  • Tahtali: bli med opp i de mektige Taurusfjellene til den høyeste fjelltoppen ved kysten. Vi tar deg opp 2365 moh i nybygde gondoler til en utsikt du sent vil glemme! Husk kamera. Halvdag.
Pris fra:
11 600,-

Hotell

Helsereise med Kai Rune Uldal - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

Helsereise med Kai Rune Uldal - Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »
Pris fra:
11 600,-
eller från 967,-/mån