Helse- og treningsreise

KOM I FORM er et kurskonsept som kort og godt handler om å få folk i form. Ønsker du å komme i gang med trening og etablere en sunn, god og varig livsstil er KOM I FORM en god start for dette. Tyrkiareiser arrangerer i samarbeid med KOM I FORM og Malin Basnes-Svendsen to ulike reiser i 2019: Helse- og treningsreise og Treningsreise. Begge reisene bygger på det samme opplegget: variert trening og sunt kosthold basert på helsedirektoratets anbefalinger. Her kan du lese mer om instruktør Malin Basnes-Svendsen.
KOM I FORM Helsereise er en uke fylt variert og lystbetont trening og sunn mat i fantastiske omgivelser i vakre Kemer. I løpet av denne reisen tilegner du deg kunnskap og inspirasjon til å fortsette på hjemmebane. Reiseleder er den erfarne personlige treneren, kostholdsveilederen og gruppeinstruktøren Malin Basnes-Svendsen. Malin har tydelige mål for hva du som deltaker skal sitte igjen med etter denne reisen:

- Jeg ønsker at deltakerne gjennom oppholdet skal få et avbrekk i hverdagen, der du skal få inspirasjon til å sette trening og aktivitet på dagsorden. Du skal sitte igjen med mer kunnskap og øke din forståelse for viktigheten ved å holde seg i form. Mest av alt ønsker jeg at du vil hente energi, oppleve mestring og treningsglede sammen med andre. Føle deg vel rett og slett!
 
Denne reisen er en helsereise med fokus på både kosthold, helse, mestring, energi og trening. Ønsker du en reise med større fokus på trening og teknikk anbefaler vi deg å ta en titt på KOM I FORM Treningsreise.

NÅR

Avreise Oslo og Bergen: 27. april.
Reiselengde: 1 uke.

HVOR

Denne reisen går til Kemer, en liten ferieperle på Antalyakysten.

PRIS

Pris per person i dobbeltrom: 11 000,-

INKLUDERT I REISEN

 • Fly- og bussrtransport
 • Overnatting på Viking Star Hotel & Spa
 • All Inclusive (frokost, lunsj, middag, snacks og drikke på hotellet, alle dager) 
 • Alt kursinnhold, fysisk og mental trening
 • Inngang til spa (behandlinger mot tillegg)

HOTELL

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR?

Denne reisen passer for voksne damer og menn som kunne tenke seg en avslappende men samtidig aktiv ferie. På turen får deltakerne prøve ulike treningsformer, lære mer om kosthold og spise sunt og næringsrikt. I tillegg er det god tid til å slappe av, pleie seg selv og ha det hyggelig sammen med andre. Man trenger ikke ha trent før for å delta.

REISELEDER

Malin Basnes-Svensen er reiseleder for KOM I FORM helse- og treningsreise. Hun har jobbet med trening og helse i over 10 år og driver KOM I FORM kurs- og treningsreiser på heltid. Malin har de siste årene hjulpet flere hundre mennesker i gang med trening og kostholdsendring med fantastiske resultater. Hun har bakgrunn fra blant annet Norges Idrettshøgskole og sertifisering som personlig trener, kostholdsveileder og sykkel- og gruppetrenerinstruktør. Som grunnlag for dette har hun også en bachelor i vernepleie. Malin brenner for variasjon i trening for å bygge en sterk og funksjonell kropp.
- Sammenhengen mellom trening OG kosthold er viktig for god helse og for at du skal nå dine mål. På KOM I FORM Helse og treningsreise får du et opphold fylt med sunn mat, variert og lystbetont trening i fantastiske omgivelser. I tillegg får du kunnskap og inspirasjon til å fortsette på hjemmebane. Meld deg på, du kommer garantert ikke til å angre! 

PROGRAM

Trening
Det tilbys 2 valgfrie treningsøkter hver dag. I tillegg til organisert bassengtrening. Det blir alt fra bevegelighetstrening og tøying i soloppgang, fotturer, Styrketrening, zumba og pilates. Det vil være fokus på teknikk og forståelse for hvorfor vi gjør som vi gjør og treningen organiseres alltid slik at alle kan delta uansett erfaring og fysiske forutsetninger. Mange har utfordringer med balansen og vi tilbyr staver til gåturene. Alle skal bli sett og oppleve mestring på sitt nivå. 
Foredrag
Det tilbys flere foredrag i løpet av turen. Disse er kun 60 minutter av gangen for størst mulig fokus, men uten å stjele for mye tid av dagen. Vi vil ta opp kjente temaer innenfor helse som:
 • Kosthold
 • Sukker
 • Anbefalinger for fysisk aktivitet
 • Søvn
 • Eldre og ernæring
 • Endring av inngrodde vaner
I tillegg til dette vil vi også jobbe med meditasjon, både i teori og praksis.
Måltider
Frokost lunsj og middag hver dag på hotellet er inkludert i reisen. Buffeten på hotellet tilbyr sunn og næringsrik mat der du kan spise og kose deg i selskap med andre.
Fritid
Det er mange timer hver dag uten program der du disponerer tiden fritt. Du kan nyte noen timer på stranda, ta SPA behandling, rusle ned i byen eller besøke noen av Tyrkias severdigheter.

PROGRAM

Endelig program og tider for reisen deles ut ved ankomst. Eksempel på hvordan en dag på KOM I FORM treningsreise:
 • Kl. 08.00-11.00:  Frokostbuffet
 • Kl. 08.00:           ”Mosjonstur” for morgenfuglen
 • Kl. 09.45-09.15:  Morgenstrekk, bevegelighet og balanse
 • KL.11.00-11.45:  Tema (foredrag)
 • Kl. 12.00-12.45:  Bassengtrening med instruktør
 • Kl. 13.00-15.00:  Lunsj
 • Kl. 17.00-18.00:  Treningsøkt (tilbudet varierer hver dag)
 • Kl. 19.30-21.30:  Middag
Vi gjør oppmerksom på at alle tilbudene på programmet er frivillig og man er med på det man har lyst til fra dag til dag.
Status:
Fullt

Video