Hawaii Suite Beach Hotel***+

Hawaii suite beach hotel er et strandnært All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Alanya. Med den vakre strandpromenaden i nærheten kan du lett ta deg til sentrum og til havnen. Her finner du restauranter, barer, shopping og nattklubber. På hotellområdet er det basseng med barnebasseng. Her kan du slappe av i solstolen under en parasoll, kanskje med en god bok og en kaldt drink fra hotellbaren? Hotellet har også en à la carte restaurant (mot avgift). Sandstranden ligger bare 50 meter fra hotellet.

Rommene

Rommene er romslige og lyst innredet med moderne møbler. Rommene består av to rom, der soverommet har en dobbeltseng og en enkeltseng. I stuen finner du sovesofa (ekstraseng). Alle rommene har laminatgulv, TV, telefon, minibar (mot avgift) luftkondisjonering i ett av rommene, minisafe (mot avgift) og balkong. Bad med toalett og dusj.

Romtyper

Suite for 2-4 personer

Øvrig

By og turistområde med lokal trafikk kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 2010, delvis renovert i 2019. Totalt 70 rom i to bygninger. Minisafe og minibar på rommet mot ekstra kostnad. Spa med hamam (mot ekstra kostnad). Veien må krysses for å komme seg til stranden. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard. Strand 50 m. Alanya centrum 500 m.

 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 50 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja, mot tillegg
Luftkond. Ja, i ett av to rom
Deponering Ja, mot tillegg
Heis Ja
Antall etasjer 5
Antall rom 70
Bygget 2010
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Hawaii Suite Beach Hotel - All Inclusive

Obs! Enkel All-inklusive

Mat og drikke

Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten i form av buffé.
  • Frokost 08.00 - 10.00
  • Lunsj 12.30 - 14.30
  • Middag 19.00 - 20.30
  • Kaffe/te 16.00 - 17.00

Barer

Lokale drikker, med og uten alkohol inngår mellom 10.00 - 22.00. Til frokost inngår kaffe/te og appelsindrikk eller lignende.
  • Restaurantbar
  • Bassengbar

Øvrig

Solsenger og parasoll på strand mot gebyr. Minibar, luftkondisjonering, safe, Wi-fi i offentlige områder. Sauna,hamam.

Mot tillegg

Importert alkoholholdige drikker, coctails og ferskpresset juice. Drikke i flaske og boks. Ulike kaffesorter. Vask og rens av klær, Wi-fi på rommet, safe, solsenger og parasoll på strand mot gebyr. Mat og drikke på stranden mot gebyr.
Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Atlas Hotel

Kleopatra Atlas Hotel

****
Fint voksenhotell ved stranden
Kleopatra Atlas Hotel er et moderne hotell med enkel All Inclusive som passer alle voksne feriegjester. Hotellet ligger i en sidegate like ved Kleopatrastranden, og det er gangavstand til severdighete... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 110 m
Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Restaurant Ja
Bar Ja