Hamam

En opplevelse for kropp og sjel

Man kan ikke ha vært i Tyrkia uten å ha besøkt hamam. Hamam (tyrkisk bad) har en lang tradisjon i Tyrkia og har vært et sosialt møtested for både menn og kvinner gjennom århundrer. Hamam er en badstue som ofte kjennetegnes av vakre dekorerte veggfliser og en imponerende tak kuppel i de vakreste farger.

Hamam er bra for kroppen

Å ta hamam er den beste starten på ferien, både for kropp og sjel. Det første som venter er et opphold i marmorbadstuen som holder ca. 40 - 50 grader. Etter en stund her, er nå kroppen myk og mottagelig
for det som venter: full rens fra topp til tå. Du blir skrubbet og får en virkelig god kroppspeeling som fjerner uren hud og døde hudceller. Etter peelingen blir man så dekket av herlig skumsåpe og vasket skinnende ren før det hele avsluttes med et avkjølende vannbad. Enkelte hamam tilbyr også oljemassasje.

Et hamambesøk øker blodsirkualsjonen og virker muskelavslappende.  Etter behandlingen, blir man ført inn i et avslappende venterom hvor man får servert tyrkisk te. Dette er rett og slett en kickstart på ferien og noe alle burde unne seg.

Nå er både du og huden din klar for en ferie i solen med en brunfarge som varer lengre.

Andre kunder har også sett på:

Hotell med SPA

Unn deg selv og dine nære en avslappende og rolig SPA-opplevelse. En deilig ferie med følelse av luksus og velvær. Her har vi samlet alle våre hotell med Spa på hotellet.Hotell med SPA »