Gruppereiser

Vi arrangerer store og små gruppereiser til samtlige av våre reisemål i Tyrkia. Hos oss er alle velkomne, uansett om dere er en klubb, forening, skoleklasse, en større bedrift eller en vennegjeng.

 

Treningsreise

Ta med vennene i klubben eller foreningen på en treningsreise i herlige omgivelser.  Vi hjelper dere med å legge opp en reise, uansett om dere vil trene fotball, kickboksing, tennis, yoga eller andre treningsformer. Basert på deres ønsker skreddersyr vi et program for å gjøre turen så minneverdig som...Les mer »

Klassetur

La Tyrkiareiser skreddersy den perfekte skoleturen Oppdag fantastiske Tyrkia med skoleklassen. Vi skreddersyr reise, opphold og aktiviteter etter deres behov og ønsker. Tyrkia byr på personlig service og rimelige priser, og på reisemålene møtes dere av en avslappet atmosfære, og vennlige, nysgjerrige mennesker....Les mer »

Konferansereiser

Skal bedriften deres ha konferanse, seminar eller "kick-off"? De beste konferanseopplevelsene inneholder mer enn bare møter. Et nytt og annerledes miljø, spennende aktiviteter og "teambuilding" er alle viktige ingredienser på en vellykket bedriftstur. Tyrkia er dessuten et svært rimelig alternativ og...Les mer »