Grupper & konferanser

Skreddersy reiser til Tyrkia
Konferanser i Tyrkia
Gruppereiser til Tyrkia
Avkoblende jobbreiser

La konferansereisen bli en minnerik opplevelse

Den beste konferansen inneholder mer enn møter. Et nytt og annerledes miljø, stimulerende aktiviteter og sosialt samvær er alle viktige ingredienser på en vellykket konferansereise. Den blir et opphold i hverdagen. Inspirasjon og motivasjon blir forsterket. Tyrkias milde klima og gunstige prisnivå gjør det til et yndet sted å konferere utenom den hektiske sommersesongen. Verken deltagere eller ledsagere kan vel ønske seg mer enn et hyggelig miljø, rikelig med fritidsaktiviter, flott mat og service med et smil? Jo én ting: en uslåelig pris! Det får du selvsagt hos oss. Ingen norske konferansesteder kan gi samme valuta for pengene.

Konferansehotellet Viking Star

I den lille feriebyen Kemer, ligger Tyrkiareisers flaggskip: det førsteklasses konferansehotellet Viking Star Hotel & Spa , som med sitt flotte spa, bugnende buffetmåltider og trivelige atmosfære er et glimrende alternativ for en vellykket gruppereise. Både deltagere og ledsagere koser seg storlig med tyrkisk bad, massasje, deilig mat og alt annet hotellet har å by på. Omgivelsene er også viktige. Utenom høysesong er Kemer en rolig småby med shopping, turterreng og storbyen Antalya i nærheten. Tilbudet av sportsaktiviteter og utflukter er sesongavhengig. Hotellet er All Inclusive.

Kun fantasien setter grenser

Vi arrangerer både store og små gruppereiser på flere hotell og reisemål i Tyrkia. Hos Tyrkiareiser er alle velkomne - fra bridgeklubber og vennegjenger til bedrifter, skoleklasser, idrettslag og foreninger. En av spesialitetene våre er Fotball - treningsleir , men rideleir, båtturer og fjellvandring står også på programmet. Ellers er det bare fantasien som setter grenser. Dine ønsker er vår utfordring.

Ring oss i dag på telefon 815 00 505 for mer informasjon og bestilling.

Vilkår for gruppe- og konferansereiser

Hva er en gruppe?

 • Gruppereise gjelder for grupper på minimum 20 fullt betalende.
 • Grupper med arrangement kan være færre enn 20 personer.
 • Gruppepriser vil ikke nødvendigvis være våre publiserte nettpriser.
 • Eventuell grupperabatt avtales ved bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Det gis ingen rabatt i skolens ferier eller på "kun fly".

Bestillingsrutiner

 • Reiseavtalen signeres av bestiller/kontaktperson og returneres til Tyrkiareiser. Denne sendes kun til kontaktperson i gruppen. Kontaktperson har følgende ansvar:
 • Bindeleddet mellom Tyrkiareiser og deltagerne, all informasjon skal gå via kontaktperson.
 • Ansvar for å informere de øvrige deltagerne i gruppen om reisens detaljer, gjeldende gruppebestemmelser, ”Viktig å vite” og ”Reisevilkår”.

Betalingsrutiner for grupper

 • Gruppen faktureres samlet til bestiller av gruppen, bestiller er ansvarlig for at betalingsfristen overholdes. Ved for sen betaling beregnes 12 prosent rente p.a.
 • Forhåndsbestilte tilleggsarrangement betales før avreise.
 • Arrangementer bestilt på reisemål skal i hovedsak betales på reisemålet.

Reiseavtale

Reiseavtalen er bindende for begge parter når den er undertegnet og returnert til Tyrkiareiser.

Deltagerliste

Senest to måneder før avreise skal bestiller/kontaktpersonen for reisen sende Tyrkiareiser en korrekt maskinskrevet navn-/romfordelingsliste, navn må stemme overens med hva som står i passet. Bestiller/kontaktpersonen plikter å gi Tyrkiareiser alle opplysninger som ansees relevante for planlegging, prising og gjennomføring av reisen. Reisende som ikke har ordinært norsk pass plikter å sette seg inn i gjeldende regler for innreise, visumplikt etc. til det aktuelle land.

Bevegelseshemmede

Hvis en av deltagerne på en gruppereise må ha rullestol fra flyplassbygningen til flyet, er det tilstrekkelig å bestille rullestol som tillegg til bestillingen. Hvis en deltaker skal ha med egen elektrisk eller manuell rullestol, oksygen ombord eller trenger handikaptransport på reisemålet, må slike tjenester bestilles og bekreftes av flyselskapet/reisemålet. Bestiller/kontaktpersonen må forsikre seg om at slik bestilling er gjort samtidig med bestilling av reisen.

Rabatter

Grupperabatter er ivaretatt i pristilbudet gitt av Tyrkiareiser.

Avbestillingsregler

 • Avbestillingsbeskyttelse er frivillig og koster kr 195,- pr. person.
 • Avbestillingsbeskyttelse er personlig og gjelder den enkelte reisende. Sykdom hos en av gruppens deltakere gir ikke rett til avbestilling av andre reisende i samme gruppe.

Kostnader ved enkeltvis avbestilling

 • Fra bestilling og til 60 dager før avreise, kr 500,- pr. person
 • 60-42 dager før avreise, kr 1500,- pr. person
 • 41-16 dager før avreise, 50 prosent av reisens fulle pris
 • 15-0 dager før avreise, reisens fulle pris

For avbestilling med avbestillingsbeskyttelse og legeattest er kostnadene kr 695,- pr. person. Se “Reisevilkår” her for utfyllende regler. Avbestillingsbeskyttelse refunderes ikke.

Navneendring

Fra navnrapportering og frem til avreise, kr 500,- pr. person. Se for øvrig våre reisevilkår, punkt ”Den reisendes rett til å avbestille/overdra reisen”