Grand Zaman Garden Hotel****

Innbydende All Inclusive-hotell med nærhet til alt

Grand Zaman Garden Hotel er et populært All Inclusive-hotell i hjertet av sentrale Alanya. Nærheten til både strand, historiske severdigheter og uteliv gjør at hotellet faller i smak hos gjester av alle aldre og har mange tilbakevendende gjester. Hotellet består av en hovedbygning og en nybygget sidedel fra 2014. De to bygningene ligger på hver sin side av en liten gate. Ved hovedbygningen finnes det to bassengområder med solstoler og parasoller, hvorav den ene har flere vannsklier (åpent visse tider av dagen). Barnebasseng og lekeplass for de aller yngste. Ved bassengbarene kan du nyte kalde drinker og i den trivelige bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag. 

Hotellet har en hyggelig atmosfære og det finnes blant annet hamam med bastu og massasje (behandlinger mot avgift), og et treningsrom. Bordtennis, dart og biljard (mot avgift). Enkelte kvelder i uken arrangerer hotellet underholdning. På den private stranddelen med solsenger og parasoller inkludert har hotellet også egen beach club med bar (ikke inkludert i All Inclusive). På stranden kan man spille volleyball eller prøve seg på ulike vannsporter (mot avgift).

Rommene

Dobbelt- og familierom. Dobbeltrommene har dobbeltseng og én enkeltseng. Familierommene i hovedbygget har en dobbeltseng, en enkeltseng og en sovesofa. Familierommene i sidebygget har en dobbeltseng, en enkeltseng og en køyeseng.

Alle rom har flisbelagt gulv eller laminatgulv, satellitt-tv, luftkondisjonering, telefon, minibar, minisafe (mot avgift) og balkong. Baderom med dusj, wc og hårtørker. 

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstra soveplass (i hovedbygget mot tillegg)
 • Dobbeltrom i sidebygg for 2 + 1 ekstraseng
 • Familierom for 3 – 4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år)
 • Familierom i sidebygg for 3 – 5 personer (maks tre voksne og to barn under 12 år i køyeseng

Øvrig

Turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Totalt 168 rom i hovedbygget fra 2006, og 44 rom i sidebygget fra 2014. Liten gate mellom byggene. Heis i begge byggene og gratis WiFi i resepsjonen. Internettkafé mot avgift. Gode konferansemuligheter. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum 0 m., Alanya sentrum 800 m.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 9/5
Antall rom 212
Bygget 2006/2014
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Grand Zaman Garden Hotel - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé.
 • Frokost 07.00-10.00
 • Sen frokost 10.00-10.30
 • Lunsj 12.30-14.00
 • Middag 19.00-21.00
 • Snacks/lettere måltider 11.00-16.00
 • Kaffe/småkaker 16.00-17.00
 • Iskrem 14.00-16.00

Lokal drikke i baren og restauranten med og uten alkohol inngår mellom 10.00 – 24.00, samt til frokost (bl. annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

For barn

Vannsklier, varierende åpningstider.

Øvrig

I minibaren inngår to flasker vann per dag.Solstoler og paraoll på hotellets private strandområde. Tyrkisk bad og bastu (gratis inngang, behandlinger mot kostnad). Bordtennis.

Mot tillegg

Alle importerte drikker, ferskpresset juice og ulike typer kaffe. Strandhåndkle. Mat og drikke på strandbaren. Biljard og internettkafé.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Atlas Hotel

Kleopatra Atlas Hotel

****
Fint voksenhotell ved stranden
Kleopatra Atlas Hotel er et moderne hotell med enkel All Inclusive som passer alle voksne feriegjester. Hotellet ligger i en sidegate like ved Kleopatrastranden, og det er gangavstand til severdighete... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 110 m
Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Restaurant Ja
Bar Ja