Grand Zaman Beach Hotel****

Trivelig familiehotell med All Inclusive

Som gjest på Grand Zaman Beach kan du nyte både sol, bad og pulserende byliv, siden hotellet ligger ved den store hovedgaten. Hotellet ligger i det populære Damlatas-området og er omgitt av de vakre Taurusfjellene. Grand Zaman Beach ligger rett ved Kleopatrastranden og tilbyr en rolig og avkoblet atmosfære samtidig som det finnes aktiviteter for de som måtte ønske det. På hotellområdet finnes det både voksen- og barnebasseng, snackbar, samt restaurant med en liten uteservering.

På den private stranddelen med solsenger og parasoller inkludert har hotellet også egen beach club med bar (ikke inkludert i All Inclusive). På Kleopatrastranden kan man prøve flere typer vannsportaktiviteter (mot avgift). Grand Zaman Beach legger til rette for en fantastisk ferie i Tyrkia. For den aktive har hotellet bordtennis, frisør, tyrkisk bad og et minimarked (enkelte av tilbudene mot avgift). 

Rommene

Moderne og fine dobbeltrom og familierom. Dobbeltrommene har en dobbeltseng og en enkeltseng. Familierommene har en dobbeltseng og to enkeltsenger. Alle rom har flislagte gulv eller laminatgulv, satellitt-tv, luftkondisjonering, telefon, minibar, minisafe (mot avgift) og balkong. Baderom med dusj, wc og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
  • Familierom for 3 – 4 personer (maks 3 voksne og ett barn under 12 år).

Øvrig 

Turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppleves som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1994 og ble renovert i 2011 og i 2015. Totalt 170 rom. Gratis WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum 0 m. Alanya sentrum 500 m.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 7
Antall rom 170
Bygget 1994, renovert 2011/2015
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Grand Zaman Beach Hotel  - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffé.
  • Frokost 07.00-10.00
  • Sen frokost 10.00-10.30
  • Lunsj 12.30-14.00
  • Middag 19.00-21.00
  • Snacks 11.00-16.00
  • Kaffe/småkaker 16.00-17.00
  • Iskrem 14.00-17.00

Lokal drikke i baren og restauranten med og uten alkohol inngår mellom 10.00 – 24.00, samt til frokost (bl. annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

For barn

Hotellets gjester er velkomne til søsterhotellet Grand Zaman Gardens vannsklier

Øvrig

I minibaren inngår to flasker vann per dag.Solstoler og paraoll på hotellets private strandområde. Tyrkisk bad og bastu (gratis inngang, behandlinger mot kostnad). Bordtennis.

Mot ekstra kostnad

Alle importerte drikker. Strandhåndkle. Mat og drikke på strandbaren.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Blue Star Hotel

Blue Star Hotel

****
Populært hotell som passer for hele familien
På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det er kort vei til hovedgaten der man finner shopping, restauranter og barer. Hotellet best... Les mer »
Stranden 845 m
Lokalt sentrum 120 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Grand Zaman Garden Hotel

Grand Zaman Garden Hotel

****
Innbydende All Inclusive-hotell med nærhet til alt
Grand Zaman Garden Hotel er et populært All Inclusive-hotell i hjertet av sentrale Alanya. Nærheten til både strand, historiske severdigheter og uteliv gjør at hotellet f... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja