Grand Viking Hotel***+

Grand Viking Hotel er et populært og enkelt All Inclusive-hotell som ligger i et rolig område ved foten av Taurus-fjellene i Kemer. Hotellet anbefales for voksne, par og familier med barn. Her har du gangavstand til Kemer sentrum der man finner den koselige marinaen. For de som ønsker å være mer aktive byr Kemer på flotte turmuligheter! Man kan vandre opp til den populære flaggtoppet på fjellet ved, hvor man møtes av en flott utsikt over hele Kemer. 

Grand Viking Hotel har et populært bassengområde med basseng, barnebasseng og vannsklie. Hotellet har fasiliteter som treningsstudio, bordtennis, lekeplass og spa med behandlinger, slik som den tradisjonelle tyrkiske spa-behandlingen Hamam (mot tillegg). Kemers populære og fine sandstrand, Moonlight Beach ligger 1,5 km unna, og man kan komme seg dit til fots eller med hotellets badebuss. På stranden er det solsenger og parasoller, samt mange kafeer og restauranter som er åpne i høysesongen.

Rommene

Luftige og romslige rom med noe umoderne innredning. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Familierommene har to separate soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og en sovesofa eller enkeltseng som en ekstraseng. Alle rommene har laminatgulv, luftkondisjonering, telefon, satellitt-TV, minibar og balkong eller terrasse. Bad med flislagte gulv, toalett og dusj (noen rom har badekar) og hårtørker.

Romtyper

Standard dobbeltrom for 2 +1 personer inkludert spedbarn.
Familierom for 6 personer inkludert spedbarn

Øvrig

Turistområde. Hotellet ligger noe utenfor sentrum. Bygget i 2003, delvis renovert i 2008 og 2012. Totalt 100 rom i en bygning på tre etasjer. Heis er tilgjengelig. Wi-Fi er gratis i lobbyen og luftkondisjonering er gratis. Treningsrom (må reserveres). Buss til stranden. Ett Handikapprom er tilgjengelig på forespørsel. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet aksepterer følgende betalingkort: Visa, Mastercard, Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: 1,2 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 1,5 km
Lokalt sentrum 1,2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Gratis i lobby
Luftkond. Ja
Deponering Ja, mot avgift
Heis Ja
Antall etasjer 4
Antall rom 100
Bygget 2003
Måltider All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive Konsept 2019 

Obs! Enkel All-Inclusive

Mat og drikke 

I hovedrestauranten serveres frokost, lunsj og middag i form av buffét. 
Frokost  08:00-10: 00 
Lunsj     13:00- 14: 00 
Middag  19.00- 21: 00

Barer 

Lokale drinker, med og uten alkohol, serveres mellom kl. 10.00 og 22.00, og er inkludert, i tillegg til frokost (inkludert kaffe / te og ofte appelsindrikk eller lignende). 
Lobby Bar (Åpningstider mangler)
Bassengbar (Åpningstider mangler)

For barn 

Lekeplass

Mot Tillegg

Importerte drikker, ferskpresset juice, drikke på flaske, minibar, mat og drikke etter kl. 22.00, deponering i resepsjonen, håndkle-service, behandlinger i spa og velværesenter.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Viking Apart

Viking Apart

***+
Vårt beste leilighetshotell i Kemer
Velkommen til en super familieferie på vårt eget leilighetshotell. Hos Viking Apart kan du forvente romslige leiligheter, god atmosfære, vennlig og personlig service. God stemning og... Les mer »
Stranden 1,1 km
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Viking Nona Beach Hotel

Viking Nona Beach Hotel

****
All inclusive-hotell med nærhet til alt
Populære Viking Nona Beach Hotel har Kemers fineste beliggenhet – rett på stranden og bare en kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Her har vi mange gjester som komme... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 270 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja