Golf

Golfreiser til Belek

Middelhavets beste golfdestinasjon

Belek ligger en halvtimes kjøretur fra Antalyas internasjonale flyplass, nær Middelhavets flotte strender. Førsteklasses baner, fremragende fasiliteter og høy komfort gjør Tyrkias golfeldorado til en favoritt blant golfere fra hele verden.

Belek har raskt kommet på topplisten over Europas beste golfdestinasjoner. De fleste banene er skreddersydde og designet av bl.a. den beørmte golfdesigneren David Jones og golfspilleren Nick Faldo. Denne helårsdestinasjonen har vært vertskap for et antall internasjonale turneringer, og kan med sine 17 baner tilby utfordringer på alle nivåer. Du kan også kombinere to baner av ulik vanskelighetsgrad. Vi hjelper deg med å velge det som passer best for deg.

Langs den flotte stranden ligger førsteklasses hotell med tilhørende golfklubber på rekke og rad. Her kan du kombinere glimrende golfforhold med sol, bad, komfort og deilig mat i nydelige omgivelser. Banene ligger i tilknytning til ditt hotell.

Tyrkiareiser samarbeider med Matrix Travel. De er med sine 12-års erfaring spesialist på golfreiser. Proffesjonalitet og effektivitet står i sentrum. Matrix Travel er lidenskapelig opptatt av gode golfopplevelser!  På reisemålet møtes du av en engelsktalende guide og pro som tar hånd om alle praktiske detaljer.

Vi tilbyr deg et bredt utvalg golfpakker. Kontakt oss på E-post: info@tyrkiareiser.no eller telefon: 815 00 505 for prisforslag, starttider og øvrig informasjon.

Les mer om Belek  » 

Baner

Status:
Fullt