Golf

Golfreiser til Belek
Golf i Antalaya-området
Golf i vakker natur
Sirenes golfklubb
Tat golf
Golf nær Middelhavet
Golf med greenfee i Tyrkia
Spill golf med Tyrkiareiser
Sueno Golf Resort i Belek

Middelhavets beste golfdestinasjon

Belek ligger en halvtimes kjøretur fra Antalyas internasjonale flyplass, nær Middelhavets flotte strender. Førsteklasses baner, fremragende fasiliteter og høy komfort gjør Tyrkias golfeldorado til en favoritt blant golfere fra hele verden.

Belek har raskt kommet på topplisten over Europas beste golfdestinasjoner. De fleste banene er skreddersydde og designet av bl.a. den beørmte golfdesigneren David Jones og golfspilleren Nick Faldo. Denne helårsdestinasjonen har vært vertskap for et antall internasjonale turneringer, og kan med sine 17 baner tilby utfordringer på alle nivåer. Du kan også kombinere to baner av ulik vanskelighetsgrad. Vi hjelper deg med å velge det som passer best for deg.

Langs den flotte stranden ligger førsteklasses hotell med tilhørende golfklubber på rekke og rad. Her kan du kombinere glimrende golfforhold med sol, bad, komfort og deilig mat i nydelige omgivelser. Banene ligger i tilknytning til ditt hotell.

Tyrkiareiser samarbeider med Matrix Travel. De er med sine 12-års erfaring spesialist på golfreiser. Proffesjonalitet og effektivitet står i sentrum. Matrix Travel er lidenskapelig opptatt av gode golfopplevelser!  På reisemålet møtes du av en engelsktalende guide og pro som tar hånd om alle praktiske detaljer.

Vi tilbyr deg et bredt utvalg golfpakker. Kontakt oss på E-post: info@tyrkiareiser.no eller telefon: 815 00 505 for prisforslag, starttider og øvrig informasjon.

Les mer om Belek  » 

Baner

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club har to 18-hulls golfbaner; PGA Sultan og The Pasha - to flotte baner i grønne omgivelser med forskjellig vanskelighetsgrad. De er bygget i 1999 og designet av Senior Tour Professional David Jones, samt designkonsulent og arkitekter fra European Golf Design. PGA Sultan er den mest krevende av de to - bred med mye vann og mange...Les mer »

Cornelia Golf Club "Faldo"

Cornelia Golf Club åpnet i november 2006 og er en bane omgitt av grønntområder og pinjeskoger. Banen består av 3 stykker ulike 9-hullssløyfer, King Course, Queen Course og Prince Course som tilsammen kan kombineres til en 18-hullsbane. Golfbanen er designet av Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek. Banen er underholdende...Les mer »

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club har to 18-hulls baner; Pines og Dunes. Banene er designet av PGA Design Consultning og Bob Hunt og ble bygget i 2007. Banene ligger rett ved hotellet Sueno Golf Hotel og ingen transport til banene er nødvendig. Begge banene er varierte skog-og parkbaner med vannhinder, bunkers, doglegs og en del blinde hull. Pines er en...Les mer »

National Golf Club

National Golf Club var den første golfbanen som ble bygget i Belek i 1994. Banen er designet av David Feherty, en Ryder Cup-spiller som sørget for at ingen hull er like etter egen erfaring fra andre baner. Både "European Tour" og "The PGA European Tour" er blitt avholdt på National Golf Club gjennom...Les mer »

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club (tidligere TAT Golf Club) ligger idyllisk til mellom Taurusfjellene og havet. Det er en 3 x 9-hulls bane designet av Hawtrees of England, bygget i 1997 og renovert slutten av sommeren 2010. Banene, "The River", "The Mediterranean" og "The Forest" er noe kuperte og passer de fleste golfere, uansett handicap...Les mer »
Status:
Fullt

Hotell

Sueno Golf Resort

Sueno Golf Resort

*****
Førsteklasses golfhotell
Den suverene beliggenheten gjør Sueno Golf Resort til et perfekt hotell for golfere. Ta heisen rett til klubbhuset og la golf-ferien begynne! Fra en stor del av rommene ser man direkte ut over de to flotte 18-hulls baner, Pines og Dunes. Sueno Golf Resort har et pent bassengområde med solstoler, parasoller og bassengbar. Her finnes ogs... Les mer »
Stranden 400 m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort

*****
Stilrent og moderne All Inclusive
Dette lekre luksushotellet har noe for alle. Her kan man velge og vrake i aktiviteter og tilbud for store og små. Med flere restauranter og barer, 3 tennisbaner og 7 svømmebasseng er det lett å fylle dagene med gode opplevelser, også for deg som ikke spiller golf. Cornelia Deluxe Resort tilbyr ulike fasiliteter som trenings... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek

****+
Golfhotell for hele familien
Vakkert beliggende ved pinjeskogen finner du Hotel Kaya Belek, med egen strand og golfklubb. Dette er et hotell perfekt for familien eller for den som ønsker å slå et slag golf. S tort bassengområde med basseng, barnebasseng og vannsklie (visse åpningstider). Barna vil stortrives i barnebassenget og på lekeplass... Les mer »
Stranden 300 m
Lokalt sentrum 2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

*****
Luksushotell med vakker beliggenhet
Dette fantastiske hotellet ligger vakkert til med utsikt over elven. Et førsteklasses golfhotell med nærhet til Titanic Golfklubb. For bryllupsreisende par som vil ha "det lille ekstra" med tilgang til Spa og avkobling, er dette et ypperlig valg. Hotellområdet ligger i en grønn hage og har et flott bassengomr&ari... Les mer »
Stranden 1,2
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Titanic Beach Lara Resort - Golf

Titanic Beach Lara Resort - Golf

*****
Luksuriøst golfhotell med sentral beliggenhet
Titanic Beach Lara Resort er et moderne hotell som er bygget som et skip. Det ligger rett ved stranden og har flere bassenger, en vannsklie (visse åpningstider/-dager i perioden april-oktober), og et basseng med olympiske mål. Etter en runde golf eller en herlig treningsøkt kan du nyte et godt måltid i hovedr... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 350 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja