Golden Star Hotel**+

Prisgunstig hotell ved stranden i Side

Golden Star Hotel er et enkelt, familiedrevet hotell med en super beliggenhet rett ved en flott sandstrand i Side. Hotellet har bassengområde med separat barnebasseng. Restauranten ligger fint til på strandpromenaden og er en populær møteplass.

Rommene

Små og enkle dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger samt mulighet for ekstraseng. Ekstraseng gjør rommet trangt. Alle rom har satellitt-tv, telefon, minibar og luftkondisjonering. Baderom med wc, dusj og hårtørker. Balkong eller markterasse. 

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Turist- og strandområde. Musikk fra nærliggende barer og restauranter kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1992 og renovert i 2011. Hotellet består av 34 rom i en bygning. Trapper og nivåforskjeller. Ingen heis. Gratis WiFi (begrenset) i resepsjonen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Gratis solsenger og parasoller på stranden for hotellets gjester. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Transferbussene kan ikke ta seg helt frem til hotellet, og man må gå ca 150 meter. Avstand til lokalt sentrum: 150 m., Side sentrum 1,2 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Strandbar
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall etasjer 5
Antall rom 34
Bygget 1992
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Leda Beach Hotel

Leda Beach Hotel

**+
Populært hotell med bungalows
Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør h... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja