Fotball: Xanthe Resort Hotel****

Treningsparadiset rett ved Sides vakre strand

Dette ferieparadiset ligger ved Sides sandstrand, med tilgang til Emirhans fotballstadion med flere ulike fotballbaner å velge mellom. Vennlist kontakt Tyrkiareiser på info@tyrkiareiser.no eller på telefon 815 00 505 for mer informasjon.

Xanthe Resort er et ferieparadis for alle. Den flotte strandpromenaden er en populær strekning for joggerunden på morgenen, og for en stemningsfull kveldstur. Hotellets bassengområde har flere basseng, blant annet med ett med olympiske mål, og ett med vannsklier (begrensede åpningstider) for den som liker fart og moro. I løpet av oppholdet er det inkludert ett besøk i en av á la carte restaurantene. All Inclusive serveres i hovedrestauranten som buffé.

Mellom fotballtreningene som holdes på Emirhans fotballstadion, kan man roe seg ned på hotellet med tennis, biljard, bordtennis og treningsrom. Hotellet har også et fint Spa der man kan la musklene få hvile (behandlinger mot tillegg). På stranden inngår snack-restaurant, solsenger, madrasser og parasoller. Dette hotellet tilbyr alle fasiliteter som skal til for en vellykket treningsuke!

Rommene

Moderne og romslige dobbeltrom av høy standard med dobbeltseng eller to separate senger, med mulighet for ekstraseng. Alle rom har vegg-til-vegg teppe, minibar, satellit-tv, vannkoker, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

Turist- og strandområde. Bygget i 2004, renovert i 2011. Totalt 243 rom fordelt på fem bygg. Gratis WiFi i resepsjonen. Håndkleservice på stranden. Konferanserom. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Passende hotell for fotballgrupper. I grunnprisen inngår trening på utendørsbaner. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: 450 m., Side sentrum: 7 km.

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 450 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonen
Luftkond. Ja
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall etasjer 6
Antall rom 243
Bygget 2004
Måltider All Inclusive

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff