Fotball - Titanic Beach Lara Resort

Med sine flotte fasiliteter og fem fotballbaner i nærheten er dette hotellet perfekt for din fotballreise! Vennligst kontakt Tyrkiareiser på info@tyrkiareiser.no eller på telefon 815 00 505 for mer informasjon.

Titanic Beach Lara Resort er et moderne hotell som er bygget som et stort skip, beliggende rett ved stranden. Her finne du flere bassenget, et av dem med vannsklier som er åpne fra april til oktober (begrensede tider på dagen). Det finnes også et basseng med olympiske mål. Nyt deilige måltider i buffé-restauranten, eller prøv en av de tre à la carte restaurantene (mot tillegg) som serverer Tyrkisk og Italiensk mat, samt skalldyr. Det finnes også en snack-restaurant, flere barer og et patisseri som serverer utsøkt bakverk. 

Hotellområdet har alt man trenger for å arrangere en vellykket treningsreise; treningsrom, bordtennis, basket, biljard, bowling og andre aktiviteter og spill (enkelte mot tillegg). Man får også tilgang til fire fotballbaner med Fifa standard, som ligger ca. fire kilometer fra hotellområdet. Man kan også trene på fotballbanen med gressmatte som ligger inne på hotellområdet. På stranden kan du spille tennis på en av de fire tennisbanene, strandvolleyball, eller bare sole deg og bade i det deilige vannet. Vil man lade batteriene etter alle aktivitetene kan man gjøre det i hotellets Spa-senter som blant annet har bastu, dampbad, boblebad og hamam (enkelte behandlinger mot avgift). 

Rommene

Lyse og moderne dobbeltrom i jordnære farger, med dobbeltseng eller to separate senger og mulighet for ekstraseng i sofa. Alle rom har vegg-til-vegg teppe, minibar, te- og kaffekoker, satellit-tv, luftkondisjonering, telefon og minisafe. Baderom med wc, badekar og hårtørker. Balkong. 7 rom for bevegelseshemmede på forespørsel.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1

Øvrig

Strandområde. Bygget i 2003, renovert i 2014. Totalt 586 rom fordelt på fem bygg. Konferanserom. Heis i hovedbygningen. Gratis WiFi i resepsjonen. Strandhåndkleservice. Trappesteg og nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Dette hotellet kan kun bestilles av fotballgrupper. I grunnprisen inngår trening på utendørsbaner. Avstand til lokalt sentrum: 350 m., Antalya sentrum: 12 km. 

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 350 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 3/10
Antall rom 586
Bygget 2003
Måltider All Inclusive

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff