Finn din reise

All Inclusive i Tyrkia
Store bassengområder i Tyrkia
Hotell for voksne i Tyrkia
Familieferie i Tyrkia
Hotell nær stranden i Tyrkia
Barn opp til 17 år
Nær stranden i Tyrkia
Stor familie på ferie i Tyrkia
Golfferie i Tyrkia

Hva passer for meg? Det er ikke lett å velge blant alle hotell. For å gjøre det lettere for deg og din familie å finne et hotell, har vi satt sammen flere ulike konsepter som vi har på noen av våre mest populære hotell.

Vi gir deg veiledning og oversikt over de ulike konseptene vi tilbyr. Vil du bo nær stranden? Skal det være vannsklier ved bassenget? Skal hotellet være ekstra familievennlig og ha store rom? Er dere mange som reiser og ønsker å bo sammen? Eller reiser du alene? Her finner du svar på mange av dine spørsmål. 

Konsepter

For å gjøre det enkelt og oversiktlig å velge hotell, har vi kategorisert flere av hotellene under ulike konsepter. Velg det som er viktig for deg og din familie. Les mer »

Våre avreisebyer

I listen under har vi samlet kontaktinformasjon til de ulike flyplassene, og vi henviser til respektive flyplassers nettsider for informasjon om transport, hotell, shopping og restauranter.  Les mer »

Spesialreiser

Dans, golf og fotball! Vi har flere spesialreiser og hjelper deg gjerne med å skreddersy din drømmereise. Her kan du lese mer om årets spesialreiser for den som ønsker litt mer enn kun sol & bad.Les mer »

Måltider

Vil du at mat og drikke skal være inkludert? Velg mellom Ultra All Inclusive, All Inclusive, halvpensjon eller kun frokost. Vil du at maten skal være inkludert i prisen på reisen, så har vi et stort utvalg av ulike hotell med varierende matkonsepter hvor maten er inkludert i prisen.Les mer »

Aktiv ferie

La ferien bli noe mer enn bare sol & bad. Her har vi samlet ulike ferietilbud for deg som er glad i vandringsturer og skjærgårdscruise.Les mer »

Partnerreiser

Her har vi samlet alle våre reiser som skjer i samarbeid med en partner, spesialreiser, og reiser som har unike avreisedatoer. Disse reisene skiller seg fra vårt vanlige utvalg av fly og hotell. Les på respektive reise hva som inngår og hvordan du kan bestille.  Les mer »