Familieferie

Rimelig ferie for hele familien!


Dagene fylles med full fart i bassenget og miniklubben for de små, og avslapning, sol og god mat for de voksne. Glade barn, glade voksne!
Å bestille All Inclusive er perfekt når man reiser med familien. Buffé-restaurantene har en avslappet stemning og passer bra for barn som har vanskelig for å sitte stille. I stedet for å vente på å bli servert kan man heller velge og vrake blant maten på bufféen, der selv de mest kresne barna kan finne noe godt å spise. Med All Inclusive har man full kontroll på lommeboken. Pengene har en tendens til å forsvinne til masse småting i løpet av ferien; is, snacks, drikke, solstoler og så videre, men det slipper man tenke på når man bestiller All Inclusive. Bruk tiden på deg selv og familien, koble helt av og slapp av i solen. Slå deg ned til dekket bord og nyt ferien!

Tyrkia gir deg valuta for pengene. Det er billig og jevnt over god standard sammenlignet med mange andre land i middelhavsområdet. Her finner du noen av de beste familiehotellene, som du nå kan booke til skikkelig bra priser! Bestill nå og se fram mot fantastiske feriedager med familien.


Water Side Resort & Spa ★★★★★ 

Ultra All Inclusive, SIDE
På Water Side Resort & Spa bor man som i et palass og ha det meste man kan ønske seg for en vellykket ferie. Det flotte hotellområdet har basseng, barnebasseng, aquapark med fire vannsklier, innendørsbasseng og innendørsbasseng for barn.
Les mer og bestill »


Blue Star Hotel ★★★★ 

All Inclusive, ALANYA
På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det finnes basseng og barnebasseng, vannsklier og bar. På hotellet er det Spa-avdeling med hamam, innendørsbasseng, massasje og bastu.
Les mer og bestill »


Side Royal Palace ★★★★+ 

All Inclusive, SIDE
Dette er et praktfullt hotell der både både par og barnefamilier trives, ettersom tilbudet er stort og variert. Herlig hotellområde med basseng, separat barnebasseng og vannsklier. Fin Spa-avdeling med tyrkisk bad og alle mange typer behandlinger.
Les mer og bestill »


Side Star Resort ★★★★★ 

All Inclusive, SIDE
Beliggende ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finner du alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner. På det store hotellområdet kan man slappe av, spise god mat, og nyte ferien til det fulle.
Les mer og bestill »


Sentido Numa Bay Hotel ★★★★★ 

Ultra All Inclusive, ALANYA
Sentido Numa Bay Hotel er et nytt, flott og luksuriøst hotell som ligger rett ved en privat strand. Her finner du absolutt alt du trenger for en vellykket ferie; flere basseng, vannsklier, Spa, restauranter og barer, samt aktiviteter og underholdning på dag- og kveldstid! Hotellet har Ultra All Inclusive, som vil si at man får alt inkludert, pluss det lille ekstra.
Les mer og bestill »