Dogan Hotel***+

Sjarmerende hotell i gamlebyen

Dogan Hotel ligger i Kaleiçi som er den gamle bydelen i Antalya. Gamlebyen er kjent for sine smale brostensgater, ottomanske arkitektur og yachthavn med kafeer og restauranter. Dogan Hotel består av fire gamle, genuine tyrkiske hus som er ombygget til hotell med alle moderne bekvemmeligheter. På hotellet finns lobbybar, restaurant, tv-hjørne og bibliotek. Mellom bygningene ligger en sjarmerende patio med bar og et lite innebygget bassengområde med jacuzzi. Utleie av badehåndklær. Ønsker man et dypp i Middelhavet, er det gangavstand til bystranden nedenfor gamlebyen. Her finnes både sandstrand og klippebad samt utleie av solsenger. Man betaler en avgift ved inngangen til stranden. Badebåter til andre strender er også populært.

Rommene

Smakfullt innredet i ottomansk stil. De har telefon og satellitt-tv. Bad med wc, dusj og hårtørker. Luftkondisjonering og deponering. Rommene har forskjellige størrelser.

Romtyper

  • Dobbeltrom 2 + 1 ekstraseng (maks 3 personer inkl. baby)

Øvrig 

Renovert i 2013-2014.  Luftkondisjonering inkludert på alle rom. WiFi. Musikk og folkeliv fra barer og restauranter i nærheten kan oppleves som sjenerende. Trapper og nivåforskjeller. Nærmeste strand er den lille bystranden nedenfor gamlebyen (mot avgift). Trapper til stranden. Utleie av badehåndklær. Passer ikke for bevegelseshemmede og barnefamilier. Dogan Hotel aksepterer følgende betalingskort: Eurocard, Mastercard og Visa.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi
Luftkond. Inkludert
Deponering Inkludert
Heis Nei
Antall etasjer 2/3
Antall rom 41
Bygget 1987
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa

*****
Førsteklasses hotell utenfor Antalya
Det store og elegante Fame Residence Lara & Spa ligger på den flotte Lara-stranden utenfor storbyen Antalya. Her kan du la deg skjemme bort med førsteklasses service og et stort og va... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja