Destino Hotel**

Hyggelig og enkelt hotell midt i Alanya
Destino Hotel er et trivelig og enkelt hotell med svært sentral beliggenhet. Kleopatrastranden finner du kun få meter unna og et stort utvalg av butikker, spisesteder og barer er rett rundt hjørnet. Hotellet har et lite bassengområde med separat barnebasseng, samt en liten lekeplass for barna.
Destino Hotel har også en bar og en á la carte-restaurant, og noen kvelder i uken i høysesong er det live-musikk på hotellet. På dette hotellet har du alt du trenger for å nyte vakre Alanya fra bykjernen!

Rommene

Enkelt innredede dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for en ekstraseng. Alle rom har flislagt gulv, balkong, satellitt-TV og telefon. Bad med WC, dusj og hårtørker. Minisafe og luftkondisjonering mot tillegg. 

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Øvrig

By og turistområde med lokal trafikk og nærliggende utesteder som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet har 36 rom. Trapper og nivåforskjeller, heis. Trafikkert gate skiller hotellet og stranden. Bygget i 1998. WiFi, luftkondisjonering og minisafe mot tillegg. Avstand til Alanya sentrum 0 m. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Mastercard, Visa, Eurocard, American Express.
Status:
Fullt

Fakta

Stranden 50 m.
Lokalt sentrum 0 m.
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Mot tillegg
Luftkond. Mot tillegg
Deponering Mot tillegg
Heis Ja
Antall rom 36
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff