Kemer Dansefestival 2019-Viking Nona Beach Hotel****

All inclusive-hotell med nærhet til alt

Populære Viking Nona Beach Hotel har Kemers fineste beliggenhet – rett på stranden og bare en kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Her har vi mange gjester som kommer tilbake år etter år. Hotellet har et bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller, restaurant og bar. Den flotte strandpromenaden er et funn - enten du nyter en tidlig morgenvandring, tar en kaffe, eller foretrekker det livlige kveldslivet. 

Rommene

Moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene for 3-5 personer består av 2 rom med en dør mellom, med én dobbeltseng og tre enkeltsenger. Familierommene med havutsikt består av ett større rom for 3-4 personer med én dobbeltseng og to enkle senger. Alle rom har telefon, satellitt-tv,  luftkondisjonering, laminatgulv, minisafe (mot avgift), minibar og balkong eller terrasse. Rommene er av varierende størrelse og planløsning. Bad med dusj eller badekar, wc og hårtørker. 

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (havutsikt mot tillegg)
  • Familierom for 3 – 5 personer (havutsikt mot tillegg)

Øvrig

Turistområde/strandområde med lokal trafikk, musikk og underholdning som kan oppfatter som forstyrrende. Bygget i 1992, delvis renovert i 2006 og 2011. Totalt 94 rom beliggende i én og samme bygning. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Håndkleservice. Gratis WiFi i resepsjonsområde. For å komme til nærmeste strand (stenstrand) må man gå 20 meter, krysse strandpromenaden og gå ned trappene til stranden.Det er 850 meter til sandstranden. Gratis badebuss på forespørsel. Treningsrommet på Viking Star Hotel & Spa kan benyttes uten kostnad, husk å gi beskjed i resepsjonen ved besøk. Viking Nona Beach Hotel aksepterer følgende betalingskort: Mastercard og Visa. Avstand til lokalt sentrum: Kemer 270 m.

Video

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff