Club Sidar Hotel****

Hotellet som passer alle!

Barnefamilien, det forelskede kjæresteparet, den store vennegjengen eller de som nyter ferien alene - Club Sidar Resort passer for alle!

Hotellet ligger bare 400 meter unna den berømte Kleopatrastranden og det er kun en kilometer til Alanya sentrum, der man kan oppleve både restauranter, barer og et stort utvalg butikker, markeder og kjøpesentre.

På Club Sidar Resort er det et stort utvalg av aktiviter, blant annet biljard, bordtennis, dart, beachvolley. For de som ønsker å slappe av finnes det også spa, massasje og ulike typer skjønnhetsbehandlinger. Eller hvorfor ikke prøve Hamam? Et must i følge tyrkerne!

For de minste finnes det en vannsklie, miniklubb, samt lekeplass både ute og inne. På hotellområdet finner man også restaurant, minimarket, bassengbar, butikker, vekslingskontor samt en souvenir-butikk.

Leilighetene

Toromsleiligheter bestående av et soverom med dobbeltseng eller to enkle senger, samt en stue med to sofaer. Kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap, vannkoker og kokemuligheter. Alle rom ha telefon og satellit-tv. Minisafe og luftkondisjonering mot tillegg. Badet har toalett, dusj og hårtørker. Samtlige leiligheter har balkong og leilighetene på bakkenivå har terrasse. Rommene er sjarmerende inredd i gammeldags stil.

Leilighetstyper

  • Toromsleilighet for 2 + 2

Øvrig

Turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet består av 164 leiligheter fordelt på tre bygg og åtte etasjer. Tilpasset for rullestoler; ramper på hotellområdet og ingen store nivåforskjeller. Heis. Wifi i resepsjonen mot tillegg. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: 300 meter, Alanya sentrum: 1 km. Ti minutter til bussholdeplass.

Fakta

Stranden 420
Lokalt sentrum 300
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Antall rom Ja
Bygget 1998/2013

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff