Can Garden Resort****+

All Inclusive-ferie av høy kvalitet

Can Garden Resort er et ekte ferieparadis for hele familien. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken og for en gjennomgående god standard. Her finner du aktiviteter og underholdning for store og små på dag- og kveldstid. Fasiliteter som bistro, disko, bordtennis, spillrom, dart, treningsrom og butikker. Tyrkisk bad og frisør. Enkelte fasiliteter er åpne i perioden mai til september, samt mot avgift.

Fint bassengområde med solerrasser. To bassenger, det ene er et relax-basseng med en rolig atmosfære. Det andre bassenget har aktiviteter og det spilles musikk. Her finner man også vannsklier (visse åpningstider). Ønsker man å spise en lettere lunsj kan man gjøre det i den nye bistro-baren ved bassenget. Ved siden av baren finnes en trebåt, som på kveldstid forvandles til en av de tre à la carte-restaurantene. To av restaurantene er åpne mellom 15. mai og 15. oktober, og den tredje er åpen hele sesongen. Boblebad ved både innendørs- og utendørsbassenget. Hotellet har en egen stranddel der solsenger, parasoller og snackbar inngår i All Inclusive.

Rommene

Moderne inredede dobbeltrom og familierom. Dobbeltsommene har én dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene består av to rom, ett med dobbeltseng og ett med to separate senger. Alle rom har telefon, satellitt-tv, minibar, vannkoker, luftkondisjonering, minisafe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Baderom med wc, dusj, badekar og hårtørker. To handicaprom på forespørsel. 

Romtyper

 • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
 • Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig 

Turistområde. Enkelte rom vender ut mot en vei med lokal trafikk som kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i år 2006, den nyeste bygningen er fra 2015. Hotellet består av 308 rom fordelt på seks bygninger. Trapper til stranden. Gratis WiFi (begrenset) i resepsjonen. Internettkafé (mot avgift). Håndkleservice. Gratis badebuss til stranden. Konferanserom for inntil 80 personer. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentrum: Kumköy 3,6 km., Manavgat 13 km. og Side sentrum 10 km.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 600 m
Lokalt sentrum 3,6 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall etasjer 5
Antall rom 308
Bygget 2006
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Can Garden Resort - All Inclusive

Mat og drikke

I hovedrestauranten "Pinus" serveres frokost-, lunsj og middagsbuffé.
 • Frokost 07.00 - 10.00
 • Sen frokost 10.00 - 10.30
 • Lunsj 12.30 - 14.00
 • Middag 18.30 - 21.00 (inkludert iskrem)
 • Pannekaker 12.00 - 15.30
 • Snacks 12.00 - 14.30 (Beach bar) og 12.00 - 15.00 (Bistro bar)
 • Kaffe, te og kaker 16.00 - 17.00 i Bistro bar og Beach bar
 • Nattsnacks: 23.30 - 00.00

Ubegrenset med lokale drikkevarer som brus, øl, vin, drinker og forfriskninger mellom 10.00 - 24.00, samt til frokost (blant annet kaffe/te samt ofte appelsindrikk eller lignende).

À la carte

Can Garden Resort har to á la carte restauranter; "Yacht A la Carte" (fisk) og "Anatolia A la Carte" (tyrkisk) 15/5-15/10. En middag på en av disse inngår per uke. Bordreservasjon kreves.

Barer

Det finnes syv barer med varierende åpningstider mellom kl. 10.00 - 24.00
 • Lobby Bar
 • Pool Bar
 • Beach Bar
 • Terrasse Bar
 • Foyer Bar
 • Disco Bar (åpent til 01.00)

For barn

Aktiviteter, miniklubb (ikke skandinavisktalende personale), minidisco, vannsklier (åpent 10.00 - 12.00 og 14.00 - 17.00), samt lekeplass.

Øvrig

Underholdning og aktiviteter, som f.eks karaoke og magedans, på dag- og kveldstid. Beachvolley, bordtennis, dart, vannpolo, aerobics. Innendørs basseng åpent i april, mai og oktober. Tyrkisk bad, badstu, treningsrom og Spa (behandlinger og massasje mot ekstra kostnad).Gratis buss til stranden (08.00 - 18.00), strandhåndklær 3 dager i uken, parasoll og solsenger. Minibaren inneholder vann, cola og mineralvann ved ankomst.

Mot ekstra kostnad

Importert drikke, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe og andre kaffesorter. Baren i diskoteket etter kl. 01.00. Biljard og klesvask-service, behandlinger og massasje. Enkelte vannsportaktiviteter ved stranden.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Can Garden Beach

Can Garden Beach

****
Fine bungalows med Sides beste beliggenhet
Can Garden Beach er et All Inclusive-hotell bygget som en sjarmerende liten landsby med koselige bungalower beliggende i en frodig og vakker hage. Foran hotellet ligger Sides populære langgrunne... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Side Star Resort Hotel

Side Star Resort Hotel

*****
Her skapes fine ferieminner
Dette er et All Inclusive-hotell av høy standard rett ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finner du alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner, og både store s... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja