Caligo Apart***

Prisgunstige leiligheter sentralt i Alanya

Caligo Apart er vårt mest populære leilighetshotell i Alanya. Det ligger flott til ved Kleopatrastranden. Her trives våre gjester, og mange kommer tilbake år etter år. I den populære restauranten er det god mat og fin stemning. Det finnes også et hyggelig, lite bassengområde og og man kan nyte Spa/hamam (mot avgift). Stranden ligger bare et steinkast unna, og hovedgaten med alle butikker og restauranter ligger også i nærheten.

Leilighetene

Romslige og lyse ett- og toromsleiligheter. Kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap, vannkoker og kokemuligheter. Luftkondisjonering. Deponering mot avgift. Telefon. TV med skandinaviske kanaler. Baderom med dusj, hårføner og wc.

Leilighetstyper

  • Ettromsleilighet for 2 personer
  • Toromsleilighet for 2 + 2 ekstrasenger
  • Toromsleilighet for 2 + 2 (maks 2 voksne og 2 barn under 12 år i køyeseng)

Øvrig

By og turistområde med lokal trafikk og nærliggende moské som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet har 69 leiligheter fordelt på fem bygninger. Trapper og nivåforskjeller. Trafikkert gate skiller hotellet og stranden. Bygget i 1997, ettromsleilighetene renovert i 2014, toromsleilighetene renovert i 2013. Gratis WiFi i resepsjonsområde. Safe i resepsjonen (mot avgift). Avstand til lokalt sentrum: Damlatas 80 m. Alanya sentrum 900 m. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Mastercard og Visa.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 70
Lokalt sentrum 80 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonen
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Ja
Antall leiligheter 69
Antall etasjer 6
Bygget 1997
Måltider Frokost

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Delfino Apart

Delfino Apart

****
Populært leilighetshotell med kort avstand til strand og sentrum
Delfino Apart er et populært leilighetshotell med gjennomgående høy standard, beliggende like ved Kleopatrastranden. Hotellet er moderne og lekkert, og har mange gjenbesøkend... Les mer »
Stranden 100 m
Lokalt sentrum 30 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Bella Bravo Apart Hotel

Bella Bravo Apart Hotel

***
Hyggelige leiligheter ved den østre stranden
Hyggelig leilighetshotell ved den østre stranden i Oba. Dette leilighetshotellet er godt likt av skandinavere og har kort vei til både strand, shopping og restauranter i Oba sentrum. ... Les mer »
Stranden 50 m
Lokalt sentrum 300
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Bar Ja