Personvern/bruksvilkår

Cookies/informasjonskapsler

For å forbedre din opplevelse av Tyrkiareiser.no benytter vi oss av cookies/informasjonskapsler. Informasjonskapsler er nødvendig for at tjenesten skal fungere optimalt, og ved å besøke Tyrkiareiser.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler kan du gjøre dette i nettleserens innstillinger, men dette kan føre til at visse funksjoner på Tyrkiareiser.no slutter å fungere.

Personvern/personopplysninger

Hvordan lagres mine personopplysnnger når jeg bestiller en reise?

Tyrkiareiser registrerer de personopplysningene du legger inn på vår nettside i henhold til Personopplysningsloven. Opplysningene bruker vi til å ivareta våre forpliktelser overfor deg, og de videreformidles også til våre samarbeidspartnere, som flyselskaper, hoteller og busselskaper. Vi bruker opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service tilknyttet din reise med oss via e-post, telefon, sms og postutsendelser.

Vi bruker også opplysningene i forbindelse med håndtering og administrasjon av bestillinger, betalinger og billettutsendelser. Dette inkluderer at vi bruker dine opplysninger til følgende formål; bokføring, avregning og revisjon, billettering, kreditering eller andre verifiseringer av betalingskort, immigrasjon og tollkontroll, sikkerhet, administrative og lovlige formål, systemtester, vedlikehold, utvikling og kundebehandling.

Personopplysningene du oppgir i forbindelse med din bestilling, behandles i henhold til Personopplysningsloven.

Personopplysninger i markeds- og kommunikasjonssammenheng

For å kunne sende deg tilbud og gi deg den servicen som vi mener du som kunde kan ha spesiell interesse av, bruker Tyrkiareiser dine personlige opplysninger til markedsførings- og kommunikasjonsformål. Når du bestiller en reise, kan du velge om du vil motta informasjon fra oss eller ikke.

På vår nettside Tyrkiareiser.no kan du melde deg som mottaker av vårt nyhetsbrev. Som abonnent på vårt nyhetsbrev via e-post, aksepterer du samtidig at vi regelmessig bruker din-epostadresse til å sende deg nyheter og annen markedsinformasjon og kommunikasjon. Du kan til enhver tid velge å melde deg av nyhetsbrevet.

Personopplysningene kan brukes i forbindelse med markedsføringstiltak. I henhold til Personopplysningsloven kan du få full innsikt i hvilke opplysninger som er lagret om deg. Les mer på Datatilsynets sider. Opplysningene kan du få ved å sende en skriftlig henvelse med dokumentert legitimasjon til:

Firma:     Tyrkiareiser AS
Org.nr.:   984 033 761
Adresse: Karl Johans gate 20, 0159 Oslo
Navn:      Anders Lindström
E-post:    info@tyrkiareiser.no

Facebook

Vi i Tyrkiareiser ser på Facebook som en møteplass for alle som vil delta, dele og lese om reiser til Tyrkia. Vi ønsker gjerne at våre gjester og fans deler sine erfaringer fra sine reiser til Tyrkia og oppfordrer til å legge ut bilder fra hotell og reisemål på vår side.

Tyrkiareiser forbeholder seg retten til å slette innhold som vi mener kan være krenkende eller støtende, bryter lovverket, markedsfører andre virksomheter, bryter med personopplysningsloven, ikke holder seg til temaet eller liknende. Dersom en bruker bryter med bruksvilkårene kan han/hun risikere å bli utestengt fra Tyrkiareisers Facebook-side, samt at innlegg kan bli slettet. Ellers gjelder også Facebook sine generelle brukervilkår og retningslinjer.

Om du har noen spørsmål kan du gjerne kontakte oss på info@tyrkiareiser.no