Skjærgårdscruise

Klassisk Gületbåt i Tyrkia

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården

En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt - en avkoblende ferie helt utenom det vanlige. På skjærgårdscruise ankrer du opp i naturskjønne bukter, nyter god mat og drikke, soler deg på dekk eller bader i krystallklart vann. Under strandhuggene kan du besøke interessante småbyer og antikke severdigheter.

Båten/lugarene

Gületbåtene er av forskjellig størrelse og har enkel standard. De måler mellom 19 - 26 m og kan ta opp til 16 gjester. Lugarene er små og enkelt innredet med et lite bad med dusj og wc.  

Inkludert i prisen

En ukes båtferie med del i tomannslugar, frokost, lunsj, ettermiddagssnack og middag. Luftkondisjonering finnes ikke, og drikke inngår ikke i prisen. Lugarene rommer maks to voksne personer.

Rutene

Båtrutene varierer. På en og samme dag kan båten besøke to til tre forskjellige viker. Kapteinen kan endre ruten avhengig av værforholdene. Båtturen kan kombineres med en ukes hotellopphold om ønskelig.

Kontakt oss på tlf. 815 00 505 eller info@tyrkiareiser.no for bestilling av kombinasjonsferie. Du kan også sende oss en e-post hvor du legger igjen ditt telefonnummer, så ringer vi deg.

Velkommen til en ferie du sent vil glemme!