Bilkay Hotel***

Familievennlig og enkelt All Inclusive-hotell

På Bilkay Hotel føler alle seg hjemme, ungdom, familier, eldre og par. Hotellet ligger sentralt, nær stranden og bare noen få kilometer fra Alanyas havn med restauranter og butikker. Resepsjonen har en hjemmekoselig innredning med en hyggelig atmosfære i baren. I hotellets bufférestaurant kan du blant annet kan smake deg frem med retter fra det tyrkiske kjøkken. Det finnes også et enkelt og lite bassengområde med barnebasseng, solstoler og parasoller.

Rommene

Klassisk innredet dobbeltrom i tradisjonell stil med dobbeltseng eller to separate senger. Alle rom har laminatgulv eller gulvfliser, minibar, luftkondisjonering, tv, telefon og balkong. Bad med WC, dusj og hårtørker. Noen av rommene i andre etasje er like over restauranten under et stort tak der utsikten er begrenset. Familierommene består av to rom, det ene med dobbeltseng og det andre med to separate senger.

Romtyper

  • Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
  • Familierom for 4 personer

Øvrig

Turistområde med lokaltrafikk og nærliggende moské som kan oppfattes som sjenerende. Bygget i 1997, rommene er delvis renovert i 2013. Trapper i hotellområdet. OBS lave rekkverk på balkongen.  Deponering i resepsjonen (mot avgift).Gratis WiFi i resepsjonen, men det er også egen internettkafe (mot avgift). Lokalt sentrum er like utenfor døren (30 m), mens Alanya er omtrent 1,4 km unna. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 110 m
Lokalt sentrum 30 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonsområdet
Luftkond. Inkludert
Deponering I resepsjonen mot tillegg
Heis Ja
Ant. rom/leiligheter 60
Antall etasjer 6
Bygget 1997
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Bilkay Hotel - All Inclusive 

OBS! Enkel All Inclusive

Mat og drikke

  • Frokost 08.00 – 09.00
  • Sen frokost 09.00 – 10.00 (buffet ved minst 20 gjester)
  • Lunsj 12.00 – 13.30 (buffet ved minst 20 gjester)
  • Middag 18.30 – 20.30 (buffet ved minst 20 gjester)

Lokale drikkevarer (vodka, gin, vin og øl), samt lokale alkoholfrie drikkevarer er inkludert mellom 11.00 – 22.00.

Øvrig

Solsenger og parasoller ved bassenget inkludert. Underholdning på dag – og kveldstid i høysesong.

Mot tillegg

Importerte drikkevarer, alle drikkevarer etter 22.00, iskrem, raki, WiFi, à la carte-restauranten, ferskpresset juice, drinker, vannsport, solstoler og parasoll, drikkevarer på stranden.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Caligo Apart

Caligo Apart

***
Prisgunstige leiligheter sentralt i Alanya
Caligo Apart er vårt mest populære leilighetshotell i Alanya. Det ligger flott til ved Kleopatrastranden. Her trives våre gjester, og mange kommer tilbake år etter år. I ... Les mer »
Stranden 70
Lokalt sentrum 80 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Oba Time Hotel

Oba Time Hotel

***+
Hyggelig hotell med enkel All Inclusive
Oba Time Hotel er et trivelig hotell med kort avstand til stranden. Her bor du i det populære Oba, samtidig som Alanya ligger like i nærheten. Perfekt for deg som vil bo i rolige omgivelse... Les mer »
Stranden 410 m
Lokalt sentrum 220 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja