Bella Bravo Apart Hotel***

Hyggelige leiligheter ved den østre stranden

Hyggelig leilighetshotell ved den østre stranden i Oba. Dette leilighetshotellet er godt likt av skandinavere og har kort vei til både strand, shopping og restauranter i Oba sentrum.  Her finner du svømmebasseng med barnebasseng samt vannsklie som holder åpent visse tider. Man behøver kun krysse gaten før man er på strandpromenaden og ved stranden. Bella Bravo Apart Hotel har også sin egen restaurant som serverer smakfulle tyrkiske retter ligger kun et steinkast fra strandpromenaden  Hotellet arrangerer underholdning en gang i uken i høysesong.

Leilighetene

Smakfullt innredede toroms leiligheter med separat soversom som har enten dobbeltseng eller to separate senger samt en kombinert oppholdsrom med pentry. I oppholdsrommet finnes det en eller to sovesofaer. Minikjøkkenet har enkel kjøkkenutrustning, kjøleskap og vannkoker. Laminatgulv. I alle leilighetene finnes deponeringsboks og luftkondisjonering (mot avgift), Bad med dusj, wc og hårføner.

Leilighetstyper

  • Toromslelighet for 2 + 2 ekstrasenger

Øvrig

Strand- og turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppfattas som forstyrrende. Renovert 2010. Hotellet består av 40 leiligheter  i en bygning. Man må krysse veien for å komme til stranden. Gratis WiFi resepsjonen. Avstand lokalt sentrum, Oba, 300 m og til havnen i Alanya 3,9 km. Bella Bravo Apart Hotel aksepterer følgende kredittkort: Visa og Mastercard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 50 m
Lokalt sentrum 300
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Antall leiligheter 40
Heis Ja
Antall etasjer 6
Måltider Ingen måltider

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Delfino Apart

Delfino Apart

****
Populært leilighetshotell med kort avstand til strand og sentrum
Delfino Apart er et populært leilighetshotell med gjennomgående høy standard, beliggende like ved Kleopatrastranden. Hotellet er moderne og lekkert, og har mange gjenbesøkend... Les mer »
Stranden 100 m
Lokalt sentrum 30 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja