Begonville Apart Hotel & Spa***

Familievennlig leilighetshotell

Begonville Apart er et koselig og barnevennlig leilighetshotell der hele familien trives. Den familieære stemningen gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Gjestene samles gjerne rundt bassenget og bassengbaren, der det også finnes et barnebasseng. Like ved bassengområdet finner man den hyggelige restauranten og på gressplenen er det en lekeplass for de yngste. I lobbyen er det sittegrupper der man kan koble av foran satelitt-tv’en som har skandinaviske kanaler. Vil man skjemme seg bort litt kan man unne seg en deilig, avslappende behandling i hotellets hamam. 

Én kveld i uken arrangerer hotellet tyrkisk aften. Det er gangavstand til Sides fine vestre strand og vil man ikke spasere tilbyr hotellet gratis badebuss til den østre stranden, hvor det også inngår solstoler og parasoller. 

Leilighetene

Ettromsleiligheter med kombinert soverom og stue, med dobbelt- eller enkeltseng samt enkel kjøkkenkrok. Spiseplassen er på balkongen. Leilighetene varierer i standard, størrelse og innredning, og de fremstår som noe slitt. Alle rom har flislagt gulv, luftkondisjonering, telefon, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Baderom med dusj og wc. Balkong.

Leilighetstyper

  • Ettromsleilighet for 2 personer
  • Toromsleiligheter for 2-4 personer

Øvrig

Turist- og byområde. Bygget i 1998 og tilbygg fra 2008 og 2015. Hotellet består av 47 leiligheter fordelt på tre bygninger. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet, ingen heis. Gratis WiFi i resepsjonen. Minisafe mot avgift i resepsjonen. Badebuss til østre stranden. Strandhåndkle mot avgift. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum (strandpromenaden): 600 m og Side sentrum 1,5 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 600 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Ja
Luftkond. Ja
Deponering Ja
Heis Nei
Antall leiligheter 47
Antall etasjer 6
Bygget 1998
Måltider Ingen Måltider

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff

Andre kunder har også sett på:

Suncity Apart

Suncity Apart

***+
Et av våre mest populære familiehotell
Suncity Apart er et av våre mest populære leilighetshotell og  familiefavoritt i Side med god atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Det store bassengområdet ligger i... Les mer »
Stranden 1 km
Lokalt sentrum 300 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Leda Beach Hotel

Leda Beach Hotel

**+
Populært hotell med bungalows
Her bor du like ved Sides vestre strand og har kort vei til gamlebyen. Leda Beach Hotel ligger i et sjarmerende område med antikke søyler og ruiner. Den flotte beliggenheten gjør h... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja