Billig og bra på familieferie

Barn reiser billig

Sikre deg en familieferie til god pris!  På utvalgte reiser til hotellene Club Kastalia Holiday Village og Water Side Resort & Spa er prisen kun 990,- for barn*. Disse hotellene passer bra for barn; de har store bassengområder med vannsklier, et godt utvalg matservering, fine lekeplasser og mange aktiviteter for både store og små. Det trenger ikke koste skjorta å innfri alles forventninger, benytt deg av dette tilbudet og sikre hele familien en fullkommen ferie!
 
* Tilbudet gjelder på avganger i april og mai 2019, og på utvalgte hotell. Prisen 990,- gjelder for ett barn i aldersgruppen 2-11 år, som sover i ekstraseng på rom sammen med to fullt betalende voksne. Gjelder kun på reiser med reiselengde en uke. Avgifter for eventuelle tillegg kan tilkomme. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bestill senest 15. mars 2019. Begrenset antall plasser, første mann til mølla.
Pris fra:
5 397,-

Hotell

Club Kastalia Holiday Village (Alanya)

Club Kastalia Holiday Village (Alanya)

****+
Strandnært All Inclusive-hotell for hele familien
Club Kastalia Holiday Village er et fint og strandnært familiehotell som ligger i Konakli, en drøy mil vest for Alanya sentrum. Dette hotellet passer perfekt for familier som vil bo rett ... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 1 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
5 397,-
eller från 450,-/mån
Water Side Resort & Spa (Side)

Water Side Resort & Spa (Side)

*****
For deg som vil ha en eksklusiv ferie
På Water Side Resort & Spa bor man som i et palass og ha det meste man kan ønske seg for en vellykket ferie. På det flotte hotellområdet finner man badebasseng, barnebasse... Les mer »
Stranden 250 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
5 597,-
eller från 466,-/mån