Våre avreisebyer

I listen under har vi samlet kontaktinformasjon til de ulike flyplassene, og vi henviser til respektive flyplassers nettsider for informasjon om transport, hotell, shopping og restauranter.
 

Reiser fra Oslo

Vi flyr fra Oslo Tyrkiareiser har avreiser fra Oslo Lufthavn, som er Norges største flyplass med ca 25 millioner reisende hvert år. Fra Oslo sentrum kan du ta deg til flyplassen med buss, tog, taxi eller bil.  Du vet vel at vi også har flyvninger fra Göteborg? Vårt svenske søsterselskap Turkietresor tilbyr...Les mer »

Reiser fra Haugesund

Vi flyr fra Haugesund Haugesund Lufthavn ligger på Karmøy, mellom byene Kopervik og Haugesund i Rogaland fylke. Nyttige lenker Informasjon om flyplassen: Haugesund lufthavn » Informasjon om buss og taxi i Haugesund, samt parkering ved flyplassen: Til og fra flyplassen » Aqua Splash Her har vi samlet våre...Les mer »

Reiser fra Bergen

Vi flyr fra Bergen Tyrkiareiser har avreiser fra Bergen Lufthavn, Flesland. Flyplassen er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig. Nyttige lenker Informasjon om flyplassen: Bergen Lufthavn » Informasjon om buss, taxi og parkering ved flyplassen: Til og fra flyplassen »...Les mer »

Reiser fra Kristiansand

Vi flyr fra Kristiansand I 2019 flyr vi fra Kristiansand Lufthavn i periodene 12. april til 14 juni, og 13. september til 11. oktober. Nyttige lenker Informasjon om flyplassen:  Kristiansand Lufthavn » Informasjon om buss, taxi og parkering ved flyplassen: Til og fra flyplassen » Tog til og fra Kristiansand: NSB   »...Les mer »

Reiser fra Trondheim

Vi flyr fra Trondheim I 2019 flyr vi fra Trondheim lørdager i perioden 18. mai til 12. oktober. Nyttige lenker Informasjon om flyplassen: Trondheim Lufthavn  » Informasjon om buss, tog og taxi til og fra flyplassen: Til og fra flyplassen » All Inclusive fra Trondheim Når du vil nyte ferien uten å...Les mer »

Reiser fra Stavanger

Vi flyr fra Stavanger  I 2019 tilbyr vi høstferiereiser fra Stavanger med avreise den 5. oktober.  Informasjon om flyplassen » Aqua Splash Her har vi samlet våre hotell som har større bassengområder med en eller flere vannsklier! Hotell med vannsklier Kun fly For deg som ikke har behov for...Les mer »

Reiser fra Ålesund

Vi flyr fra Ålesund I 2019 har vi høstreiser med to avganger fra Ålesund Lufthavn 14. og 21. september.  Nyttige lenker Informasjon om flyplassen: Ålesund Lufthavn » Informasjon om buss, bil, taxi og parkering ved flyplassen: Til og fra flyplassen » Aqua Splash Her har vi samlet våre hotell...Les mer »

Reiser fra Torp, Sandefjord

Vi flyr fra Torp, Sandefjord I 2019 tilbyr vi høstferiereiser fra Torp med avreise lørdag 28. september.  Flyvningene fra Torp skjer med flyselskapet Tailwind Airlines. Informasjon om flyplassen: Sandefjord Lufthavn Torp »   Aqua Splash Her har vi samlet våre hotell som har større bassengområder...Les mer »