Antalya-området

Antalya-området er kjent for sine varierende reisemål med herlige strender, shopping og god mat!

 
Antalya-området (eller Tyrkias sydkyst) med sine flotte reisemål Alanya, Side, Kemer, Antalya by og Belek, tilbyr alle et mangfold og den perfekte kombinasjonen av strand, shopping og god mat.  Alle reisemålene har sin egen sjarm.

 

Reiser til Alanya

Feriebyen som aldri sover Ja, vi elsker Alanya! Nordmenn får ikke nok av denne pulserende feriebyen med varmt klima, herlige strender, restauranter og fornøyelser på rad og rekke. Her blir ferien akkurat så avslappet eller aktiv som du velger selv. Utvalget er stort, og alt er innen rekkevidde. Alanya = høy trivselsfaktor....Les mer »

Reiser til Side

Romantikk, avslapning og barnas badeparadis Det er lett å like Side. Her er det noe for enhver smak, vakkert rammet inn av antikke omgivelser. Side er småbarnsfamiliens førstevalg med sine langgrunne, gylne strender. På hver sin side av byen finner du de gylne, vakre sandstrendene. De fleste av Tyrkiareisers hotell ligger...Les mer »

Reiser til Kemer

Moderne badeby med nærhet til alt Kemer er en liten ferieperle som mange har lagt sin elsk på! Her er det korte avstander og rolig atmosfære. Samtidig finner du alt du trenger for en herlig ferie i solen. I den moderne gågaten finner du et stort utvalg butikker, og langs strandpromenaden ligger restauranter og barer. De fine...Les mer »

Reiser til Belek

Golfparadis for hele familien Belek er golferens feriested. Langs en gylden, bred sandstrand ligger det ene hotellet flottere enn det andre og like ved venter hele 11 golfbaner av internasjonal klasse. La ferien begynne! Belek har på kort tid fått stor internasjonal anerkjennelse for sitt golfmiljø. Området er planlagt til...Les mer »

Reiser til Antalya

Shopping, kultur, sol og bad i Tyrkias turisthovedstad Antalya er et fantastisk feriested. Byen byr på spennende kultur, kulinariske opplevelser, shopping og strandliv. Legger du ferien til Antalya får du i både pose og sekk! Den vennlige og sjarmerende millionbyen er et komplett feriested –...Les mer »