Alremu Apart***

Leilighetshotell som ligger perfekt til ved stranden

Alremu Apart er et enkelt, men trivelig leilighetshotell i Side som passer den som ønsker nærhet til stranden. På hotellområdet er det en restaurant som holder åpent selv etter middagstid samt et minimarked. Leilighetshotellet har ikke eget basseng, men ligger ved den vestre stranden hvor gratis solstoler og parasoller inngår for hotellets gjester. Alremu Apart tilbyr massasje mot avgift. En gang i uken arrangeres det tyrkisk aften.

Leilighetene

Hyggelige to-roms leiligheter bestående av ett soverom og kjøkkenkrok. Dobbeltseng eller enkeltsenger i soverommet og ekstra seng i sovesofa eller enkeltseng i kjøkkenkrok. Alle leilighetene har enkelt utstyr, komfyr og vannkoker. Flislagt gulv i kjøkkenkrok og bad samt soverom. Luftkondisjonering kun i soverom (mot avgift), satellitt-TV og balkong. Bad med toalett, dusj og hårtørker.

Leilighetstyper

2-roms leilighet for 2 + 2 ekstrasenger (maks 3 voksne og barn under 12 år)

Øvrig

Bygget i 1992. Turistområde med lokaltrafikk. Musikk fra hotellet, omgivelsene og nærliggende hotell på kveldstid kan oppfattes som forstyrrende. Totalt 17 rom, ingen heis. Gratis WiFi i resepsjonen og i restauranten. Deponering i resepsjonen (mot avgift). Ingen måltider er inkludert. Lokalt sentrum 60 m og Side sentrum 1,3 km.

Alremu Apart aksepterer Visa, Mastercard og Eurocard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 60 m
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonsområdet
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Antall leiligheter 17
Antall etasjer 4
Bygget 1992
Måltider Ingen

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff