Reiser til Alanya

Feriebyen som aldri soverJa, vi elsker Alanya! Nordmenn får ikke nok av denne pulserende feriebyen med varmt klima, herlige strender, restauranter og fornøyelser på rad og rekke. Her blir ferien akkurat så avslappet eller aktiv som du velger selv. Utvalget er stort, og alt er innen rekkevidde.

Alanya = høy trivselsfaktor. Store som små trives i Alanya. Byen har sin egen atmosfære og varme – her finner du en naturlig miks av turisme og byliv. Du trenger ikke gå langt fra hotellet før du er midt i det lokale livet i en moderne tyrkisk by. Områdene rundt byr også på mange spennende opplevelser. Du kan bli med oss på arrangerte utflukter, eller utforske området på egenhånd. 

Den østre stranden er bred og vidstrakt. Kleopatrastranden i vest har finkornet lys sand. Her ligger restaurantene og de livlige strandklubbene tett i tett. Festglad ungdom og andre utelivsglade strømmer hit på kvelds- og nattetid for å besøke de mange barene og diskotekene som holder åpent ut i de små timer.

Fantastisk utsikt over byen får du fra Alanyas flotte middelalderborg. Nedenfor ligger gamlebyen, sentrum og havnen. Fra havnen kan du bli med en av de populære badebåtene på en uforglemmelig dag. Båtene går langs rivieraen og besøker steder du kun får tilgang til via sjøveien.

Alanya er shoppernes eldorado med sitt utvalg av moderne kjøpesentre og tradisjonelle basarområder. Fredagsmarkedet er en fargerik opplevelse med sine bugnende frukt- og grønnsaksboder som mange besøkende setter stor pris på.

Eksperttips

 • Besøk noen av de hyggelige spisestedene ved Dim Çay- elven. Spis nyfanget fisk og kjøl deg ned i elven.
 • Spis frokost og nyt den fantastiske utsikten mot middelalderborgen, Alanyas stolthet.
 • Forlat turistområdet for en dag og oppsøk de lokale smårestaurantene (lokanta) som serverer god tyrkisk husmannskost.
 • Gjør et kupp i basarene hvor du finner alt fra mat og krydder til stoffer og vesker.
 • Besøk den vakre Damlataş- grotten i sentrum av Alanya. Den skal ha et bra klima for astmatikere.

Fakta

 • Innbyggere: Ca. 291 600.
 • Avstand: Antalya 130 km, Side 65 km, Manavgat 60 km.
 • Strand: Den vestre stranden er den kjente Kleopatrastranden. Her er det grovkornet sand. Noen steder er det brådypt, og høye bølger kan forekomme. Den østre stranden er langgrunn og roligere med småstein i vannkanten.
 • Transfer: Ca. 2 timer fra Antalya flyplass til det første hotellet i Alanya.
 • Reisemålsservice: Vi har reiseledere i Alanya som kan treffes på servicetelefon +90 554 830 95 86.
 • Kontor i Alanya: Tyrkiareiser/ Iskandinav Turizm, Saray Mahallesi Eski Antalya Yolu üzeri No: 73 etek Işhani A Blok Kat 2 Daire 12 Alanya.
Status:
Fullt

Video

Utflukter fra Alanya

Alanya shopping
Shoppingtur
Bli med på shopping! Vi besøker en gullbutikk, optiker, matforhandler, skinnbutikk og det lokale markedet.  I løpet av turen blir det også mange flotte fotomuligheter. Skandinavisk guide.
 
Båttur
Båttur
Vi drar ut på sjøen rundt klippen i Alanya. En deilig dag med sol og bad fra båten. Mat og drikke inkludert på ferden. Skandinavisk guide og transport.
Pris voksen: ca. 300 NOK
Pris barn: ca. 150 NOK
Turkisk afton
Tyrkisk aften
En kveld med klassisk tyrkisk underholdning som folkedans og magedans. Frukt, popcorn, mineralvann og lokal drikke i ubegrensede mengder inkludert. Transport, men ingen guide.
Pris voksen: ca. 350 NOK
Pris barn: ca. 220 NOK
Smaragdfloden med marknadsbesök
Markedsbesøk og båttur på smaragdelven

Bli med på markedet og båttur på smaragdelven i Manavgat. Mot slutten av turen legger vi til ved stranden der elven munner ut i havet for sol og bad. Lunsj ekskl. drikke inkludert. Skandinavisk guide
Pris voksen: ca. 300 NOK
Pris barn: ca. 190 NOK

Aquapark
Damlatas Aquapark
Midt i Alanya ligger dette badelandet med masse moro for både store og små. Vi selger rabatterte billetter og du kan dra når det passer deg. Enkel lunsj inkludert. Ingen transport eller guide.
Pris voksen: ca. 200 NOK
Pris barn: ca. 140 NOK
Fiskspa
Fiskespa
Sett føttene i et behagelig temperert vann, og la de spesielle småfiskene spise den døde huden fra tærne dine. Dette gjør føttene myke og fine igjen. Transport, men ingen guide.
Pris voksen: ca. 130 NOK
Pris barn: ca. 130 NOK
Sapadere Canyon
Sapadere Canyon
En jeeptur bort fra turismen til den lille byen, Sapadere. Vi besøker en tyrkisk familie, en silkefabrikk og en dryppsteinsgrotte. Lunsj inkludert. Engelsktalende guide.
Pris voksen: ca. 320 NOK
Pris barn: ca. 160 NOK
Jeepsafari
Jeepsafari
I jeeper tar vi dere med opp i Taurusfjellene. Vi får se landsbyer og elver i løpet av en dag full av eventyr og nye inntrykk.  Lunsj ekskl. drikke inkludert. Engelstalende guide. Heldag.
Pris voksen: ca. 300 NOK
Pris barn: ca. 150 NOK
Nattsafari
Nattsafari
En kveld fullspekket med fart og spenning! Vi beveger oss offroad i skog og opp i fjellet. Middag ekskl. drikke inkludert. Engelsktalende guide.
Pris voksen: ca. 300 NOK
Pris barn: ca. 150 NOK
Hamam
Hamam – Tyrkisk bad
En mangehundreårig tradisjon. I et naturlig dampbad blir du skrubbet og såpet inn med olivensåpe, før det avsluttes med en avkoblende oljemassasje.
Pris voksen: ca. 230 NOK
Pris barn: ca. 90 NOK
Dykning
Dykking
Opplev Middelhavets fascinerende undervannsverden! Om dette blir ditt første dykk, er du i trygge hender. To dykk med instruktør. Lunsj ekskl. drikke inkludert. Engelsktalende guide og transport. Heldag.
Pris voksen: ca. 400 NOK
Rafting
Rafting
Bli med på spennende elvepadling i vakker natur. Vi setter fart ned Köprülüelven og lar adrenalinet flyte! Lunsj ekskl. drikke inkludert. Engelsktalende transport og guide.
Pris voksen: ca. 330 NOK
Pris barn: ca. 180 NOK
Quad safari
Quad safari
Gir deg opp med en eventyrlig dag på firehjuling i de mektige Taurusfjellene. Engelsktalende guide.
Singel: ca. 380 NOK
Dobbel: ca. 530 NOK
Havana Beach Party
Havana Beach Party
Denne festen samler ungdommer fra hele verden på samme strand. Her inkluderes buffé og drinker under åpen himmel med rykende fersk musikk på høyttalerne. Transport, men ingen guide.
Pris voksen: ca. 290 NOK
 

Dette er noen eksempler på utflukter vi tilbyr fra Alanya. Alle utflukter bestilles i Tyrkia og betales i lire, euro eller norske kroner. Merk at prisene oppgitt er cirkapriser. Endringer kan forekomme. Aktuell pris fås ved bestilling. Det er 18-års aldersgrense på visse utflukter uten følge av voksen. Utfluktsprogrammet er preliminært og kansellering kan forekomme ved for få påmeldte, dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter.

Alanya på egenhånd

Marked
Gazipaşa
Ca. 40 km øst for Alanya ligger en liten landsby, uberørt av turismen, som heter Gazipaşa. Hit kan man ta seg med en, dolmuş (minibuss). Gazipaşa har flere likhetstrekk med Alanya slik byen så ut for ca. 20-25 år siden. I Gazipaşa er jordbruk den viktigste næringsveien. Byen er kjent for sine bananplantasjer og gode bananer. I området rundt finner man flere historiske ruiner som er datert til årene rundt 2000 f. Kr., blant annet ruinene fra de gamle romerske byene Selinus og Iotape. Hver fredag er det lokalt frukt- og grønnsaksmarked i byen. I 2010 åpnet flyplassen i Gazipaşa som nå også tar i mot chartergjester fra Skandinavia.
Sapadare Canyon
Sapadere Canyon
Setter du kursen østover fra Alanya, vil du etter en times kjøring opp i fjellene komme til en sjarmerende landsby som heter Sapadere Canyon. I Sapadere Canyon er luften sval og oppfriskende, og blant klippene her finner du drikkevannskilden til innbyggerne i nærliggende landsbyer. Sapadere Canyon er definitivt verdt et besøk om du liker å vandre i vakker natur. Dalen ble først åpnet for offentligheten i 2008, og inntil da var det kun lokalbefolkningen som kjente til den. Den er ca. 800 meter lang, 400 meter høy og ble dannet av vann, is og vind. Du kommer til å bli bergtatt av den fantastiske naturen, de mange små fossene og alle plantene, fuglene og sommerfuglene.
Manavgat
Manavgat
Sides naboby heter Manavgat og er kommunesenteret i kommunen Manavgat hvor de fleste av de som arbeider i Sideregionen er bosatt. Innbyggertallet er ca. 100 000. Byen deles av den vakre Manavgatelven. Ca. 3 km fra sentrum ligger den lokale stoltheten, Selale – en hesteskoformet foss. I Manavgat finner du restauranter, trivelige kaféer og utallige butikker. Her kan man snuble over det meste, markedsbutikker for dem som liker å prute og butikker med faste priser. Manavgat har Antalya-områdets største marked, og hver mandag og torsdag er det marked i byen.
Dimcay
Dimçay
Like øst for Alanya renner elven Dimçay; en liten fjellelv med kaldt fjellvann fra Taurusfjellene. Elven har sitt utløp i Middelhavet. Langs elven finnes en rekke restauranter og serveringssteder i vakre omgivelser. På enkelte av restaurantene kan du innta et godt måltid sittende på flåter ute på elven. Andre restauranter tilbyr også basseng hvor man kan avkjøle seg. Dimçay er et veldig populært utfluktssted både blant tyrkere og turister.
Damlatasgrotten
Damlataşgrotten
Dersom man er interessert i grotter, skal man besøke Damlataşgrotten som ligger ved enden av Kleopatrastranden. Grotten er i stor kontrast til byens hektiske hverdag med sitt pulserende liv. Inne i grotten finner du utrolige stalaktitter og stalagmitter som er tusenvis av år gamle. Formasjonene er fantastiske, og roen og klimaet har gjort grotten til en av byens mest kjente og besøkte turistattraksjoner.
Skipsverftet
Skipsverftet
Sultan Alaadin Keykubat var byggherre for det mer enn 700 år gamle skipsverftet. Det var også han som bygget Alanyas borg og det Røde Tårnet. På den tiden var Alanya en viktig havneby hvor blant annet slaver ble sendt fra Middelhavet til Egypt. I dag er bygningen ikke i bruk, men likevel vakkert opplyst om kvelden, og verftet kan sees fra store deler av byen. På tyrkisk kalles verftet Tersane.
Det røde tårnet
Det Røde Tårnet
Det Røde Tårnet ble bygget i 1226 og skulle først og fremst beskytte det da så viktige skipsverftet. Tårnet ligger i den gamle havnen, og er i dag en av de best besøkte turistattraksjonene og kjente landemerkene i Alanya. Det er også noe av det første man ser når man besøker Alanya. Den røde fargen er lett å se, og det er pga. fargen bygningen har fått sitt navn. På tyrkisk kalles tårnet Kızıl Kule. Rundt tårnet finnes mange smale smutthull hvor soldatene kunne beskytte seg. Ryktet sier at dersom fienden kom for nær, helte man kokende vann over angriperne. I dag benyttes nedre del av bygningen til utstillinger. Disse utstillingene inneholder blant annet gjenstander fra byens selcukske og osmanske perioder, som for eksempel stoffer, arbeidsredskap og våpen. Nyt den fantastiske utsikten over Alanya ved å ta trappen opp til toppen av tårnet.
Det historiske museet
Det historiske museet
Benytt sjansen til å besøke det historiske museet i Alanya. Museet som ble bygget i 1967, består av to deler, den etnografiske og den arkeologiske. Her finnes funn fra hele området rundt Alanya, og samlingen utvides kontinuerlig. Man kan også se blant annet mynter fra ulike tidsperioder som den osmanske, lykiske og romerske. Museet har også en Herkules-statue i bronse. Denne statuen ble funnet 35 km utenfor Alanya og ble en gang forsøkt smuglet ut av Tyrkia, dog uten hell. På museet finnes også gamle våpen, håndlagde tepper, klær og bibliotek. Eldgamle krukker som ble funnet i havet er også utstilt. Dersom du er interessert i hvordan husene så ut og var innredet tidligere, så kan du få et godt innblikk her.

Hotell

Caligo Apart

Caligo Apart

***
Prisgunstige leiligheter sentralt i Alanya
Caligo Apart er vårt mest populære leilighetshotell i Alanya. Det ligger flott til ved Kleopatrastranden. Her trives våre gjester, og mange kommer tilbake år etter år. I ... Les mer »
Stranden 70
Lokalt sentrum 80 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Delfino Apart

Delfino Apart

****
Populært leilighetshotell med kort avstand til strand og sentrum
Delfino Apart er et populært leilighetshotell med gjennomgående høy standard, beliggende like ved Kleopatrastranden. Hotellet er moderne og lekkert, og har mange gjenbesøkend... Les mer »
Stranden 100 m
Lokalt sentrum 30 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Akman Beach Apart Hotel

Akman Beach Apart Hotel

***
Akman Beach Apart Hotel er et populært leilighetshotell i Alanya. Hit kommer det hvert år mange Skandinaviske gjester. Fra hotellet kan du enkelt spasere ned til den berømte Kl... Les mer »
Stranden 50 m.
Lokalt sentrum 0 m.
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Bella Bravo Apart Hotel

Bella Bravo Apart Hotel

***
Hyggelige leiligheter ved den østre stranden
Hyggelig leilighetshotell ved den østre stranden i Oba. Dette leilighetshotellet er godt likt av skandinavere og har kort vei til både strand, shopping og restauranter i Oba sentrum. ... Les mer »
Stranden 50 m
Lokalt sentrum 300
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Bar Ja
Bilkay Hotel

Bilkay Hotel

***
Familievennlig og enkelt All Inclusive-hotell
På Bilkay Hotel føler alle seg hjemme, ungdom, familier, eldre og par. Hotellet ligger sentralt, nær stranden og bare noen få kilometer fra Alanyas havn med restauranter og bu... Les mer »
Stranden 110 m
Lokalt sentrum 30 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Blue Star Hotel

Blue Star Hotel

****
Populært hotell som passer for hele familien
På Blue Star Hotel finnes det meste du kan ønske deg i ferien og her vil hele familien trives. Det er kort vei til hovedgaten der man finner shopping, restauranter og barer. Hotellet best... Les mer »
Stranden 845 m
Lokalt sentrum 120 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Club Kastalia Holiday Village

Club Kastalia Holiday Village

****+
Strandnært All Inclusive-hotell for hele familien
Club Kastalia Holiday Village er et fint og strandnært familiehotell som ligger i Konakli, en drøy mil vest for Alanya sentrum. Dette hotellet passer perfekt for familier som vil bo rett ... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 1 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Destino Hotel

Destino Hotel

**
Hyggelig og enkelt hotell midt i Alanya
Destino Hotel er et trivelig og enkelt hotell med svært sentral beliggenhet. Kleopatrastranden finner du kun få meter unna og et stort utvalg av butikker, spisesteder og barer er rett... Les mer »
Stranden 50 m.
Lokalt sentrum 0 m.
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Grand Zaman Beach Hotel

Grand Zaman Beach Hotel

****
Trivelig familiehotell med All Inclusive
Som gjest på Grand Zaman Beach kan du nyte både sol, bad og pulserende byliv, siden hotellet ligger ved den store hovedgaten. Hotellet ligger i det populære Damlatas-områd... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Grand Zaman Garden Hotel

Grand Zaman Garden Hotel

****
Innbydende All Inclusive-hotell med nærhet til alt
Grand Zaman Garden Hotel er et populært All Inclusive-hotell i hjertet av sentrale Alanya. Nærheten til både strand, historiske severdigheter og uteliv gjør at hotellet f... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach Hotel

***+
Hawaii suite beach hotel er et strandnært All Inclusive-hotell som ligger like utenfor Alanya. Med den vakre strandpromenaden i nærheten kan du lett ta deg til sentrum og til havnen. Her f... Les mer »
Stranden 50 m
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Atlas Hotel

Kleopatra Atlas Hotel

****
Fint voksenhotell ved stranden
Kleopatra Atlas Hotel er et moderne hotell med enkel All Inclusive som passer alle voksne feriegjester. Hotellet ligger i en sidegate like ved Kleopatrastranden, og det er gangavstand til severdighete... Les mer »
Stranden 150 m
Lokalt sentrum 110 m
Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel

**+
Trivelig hotell nær sentrum og strand
Kleopatra Bavyera & Bebek Hotel er enkelt og sparsommelig innredet og passer ungdommer og par som vil bo sentralt men likevel nære stranden. Hotellet har en mindre resepsjon med bar der... Les mer »
Stranden 240 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Kleopatra Blue Hawaii Hotel

Kleopatra Blue Hawaii Hotel

***+
Populært hotell med perfekt beliggenhet
Kleopatra Blue Hawaii Hotel er et koselig mellomklassehotell med perfekt beliggenhet nært Kleopatrastranden og Alanya sentrum. Hotellet har et koselig lite bassengområde (åpent april... Les mer »
Stranden 120 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Nei
Mesut Hotel

Mesut Hotel

***+
All Inclusive-hotell med utsikt over Middelhavet
Mesut Hotel er et populært hotell som ligger i Oba like utenfor Alanya Sentrum. Tilbudet av shopping, restauranter og underholdning er stort, og hotellet har en flott beliggenhet ved den ø... Les mer »
Stranden 80 m
Lokalt sentrum 140 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Monart City Hotel

Monart City Hotel

****
All Inclusive-hotell ved stranden
På Monart City Hotel trives store som små! Hotellet ligger rett strandpromenaden og passer bra for deg som ønsker komfort og nærhet til strand og by. Hotellet har to fine bass... Les mer »
Stranden 25 m
Lokalt sentrum 50
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Oba Time Hotel

Oba Time Hotel

***+
Hyggelig hotell med enkel All Inclusive
Oba Time Hotel er et trivelig hotell med kort avstand til stranden. Her bor du i det populære Oba, samtidig som Alanya ligger like i nærheten. Perfekt for deg som vil bo i rolige omgivelse... Les mer »
Stranden 410 m
Lokalt sentrum 220 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Palmiye Beach Hotel

Palmiye Beach Hotel

***+
Perfekt beliggenhet rett ved den herlige Kleopatrastranden
En nyhet i programmet for i år er populære Palmiye Beach Hotel. Hotellet har perfekt beliggenhet for deg som vil bo ved stranden og samtidig ha nærhet til Alanyas store utvalg av res... Les mer »
Stranden 0
Lokalt sentrum 190
Basseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Park Hotel

Park Hotel

**+
Park Hotel er det perfekte hotellet for ungdommer og par, og for alle som ønsker å bo sentralt. Fra Park Hotel er det bare 250 meter til shopping og restauranter, og den berøm... Les mer »
Stranden 500 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Primasol Telatiye Resort Hotel

Primasol Telatiye Resort Hotel

****+
Populært hotell for hele familien
Primasol Telatiye Resort Hotel er et populært og moderne hotell med en internasjonal atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Hotellet ligger nære en fin sandstrand der det fines ... Les mer »
Stranden 210 m
Lokalt sentrum 185 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Savk Hotel

Savk Hotel

***+
Koselig hotell rett ved strand og by
Savk Hotel ligger fint til nær Kleopatrastranden i Alanya og ved hovedgaten Ataturk. Hotellet har et fint bassengområde med avgrenset barnebasseng, boblebad, solstoler og parasoller. Rundt... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
White City Beach Hotel

White City Beach Hotel

****
Moderne All Inclusive-hotell ved stranden
White City Beach er et moderne og hyggelig familiehotell med All Inclusive. Ved hotellets bassengområde finner du svømmebasseng, barnebasseng og vannsklier (åpningstider gjelde... Les mer »
Stranden 0m
Lokalt sentrum 3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
White City Resort Hotel

White City Resort Hotel

*****
Koselig familiehotell med All Inclusive - et eldorado for barna!
Det koselige All Inclusive-hotellet White City Resort Hotel ligger rett ved havet i utkanten av Alanya. Hotellområdet har mye å by på for sine gjester; en liten sandstrand, badebrygg... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 1,3 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
White Gold Hotel & Spa

White Gold Hotel & Spa

****+
Lekkert hotell med havutsikt
White Gold Hotel & Spa er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester. Hotellet har en flott beliggenhet ved den østre stranden i Alanya, i et område som heter Oba... Les mer »
Stranden 100 m
Lokalt sentrum 40 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Villa Moonflower Aparts & Suits

Villa Moonflower Aparts & Suits

****
Familiefavoritt sentralt i Alanya
Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og man... Les mer »
Stranden 1,9 km
Lokalt sentrum 500 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Villa Rose Garden Apart

Villa Rose Garden Apart

***
Hyggelig og familievennlig leilighetshotell
Villa Rose Garden ligger i utkanten av Alanya. Hotellet har et trivelig bassengområde med voksenbasseng og barnebasseng (åpent april til november), vannsklier (visse åpningstider), b... Les mer »
Stranden 1,6 km
Lokalt sentrum 250 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Villa Sunflower Aparts & Suits

Villa Sunflower Aparts & Suits

****
Populært leilighetshotell sentralt i Alanya
Villa Sunflower Aparts & Suits er populært og godt likt og passer for deg som reiser med familien og vil bo barnevennlig og sentralt samt ha kort vei til det meste. Hit kommer mange gjester ... Les mer »
Stranden 1,3 km
Lokalt sentrum 320 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja