Reiser til Kemer

Moderne badeby med nærhet til alt

Kemer er en liten ferieperle som mange har lagt sin elsk på! Her er det korte avstander og rolig atmosfære. Samtidig finner du alt du trenger for en herlig ferie i solen.

I den moderne gågaten finner du et stort utvalg butikker, og langs strandpromenaden ligger restauranter og barer. De fine parkområdene, den aktive marinaen, vannfontenene og lekeplassene er velstelte og innbydende.
Stemningen i Kemer er god og folk er hyggelige. Kemer gir deg utallige muligheter til nye opplevelser og nye smaker. En gang i uken holdes et tekstilmarked samt et lokalt frukt- og grønnsaksmarked hvor du kan kjøpe lokale produkter og la sansene jobbe overtid.

Det er også muligheter for å ta seg ut på utflukter på egenhånd fra Kemer. Ønsker du en aktiv ferie, samtidig som du får et flott oversikt over den nydelige naturen er kanskje en vandring noe for deg?

Tyrkiareiser er størst i Kemer. Vi kjenner byen godt. Her finner du våre populære Viking-hotell som er kjent for god stemning og god service.

Kemer har to populære badestrender – en sandstrand og en strand med rullestein. Mellom disse ligger marinaen med sine mange båter, barer og restauranter. På steinstranden er vannet klart og innbydende. Sandstranden er langgrunn og passer godt for barn. Langs sandstranden ligger moderne fasiliteter som badeland, lekeplass, restauranter, barer og utendørs diskotek.

I Kemer er det grønt og frodig – de fine fjellområdene rundt byen byr på mange muligheter for korte og lengre turer til fots eller på sykkel. I Kemer legger du opp ferien akkurat slik du selv ønsker – alt er innen rekkevidde.

Eksperttips

  • Ta gondolbanen opp til toppen av Tahtali som ligger 2 365 meter over havet. Utsikten er fantastisk!
  • Opplev den gamle havnebyen Phaselis.
  • Gå ikke glipp av det fargerike og bugnende frukt- og grønnsaksmarkedet som holdes en gang i uken ved Viking Star Hotel & Spa.
  • Det krystallklare vannet i Kemer er perfekt for snorkling og dykking.
  • Ta lokalbussen til Antalya eller hvorfor ikke prøve sjøveien? I høysesong går det daglig ferger mellom Kemer og Antalya. Benytt tiden i storbyen til å handle i basarene og utforske gamlebyen.

Fakta

  • Innbyggere: Ca. 12 000.
  • Avstand: Antalya 45 km, Side 115 km, Alanya 175 km.
  • Strand: Kemers strender er fine med klart vann. Den østre stranden består av rullestein. Den vestre stranden, Moonlight Beach, er litt mindre og med finkornet sand.
  • Transfer: Ca. 1 time fra Antalya flyplass til det første hotellet i Kemer.
  • Reisemålsservice: Tyrkiareiser har reiseledere i Kemer som kan treffes på servicetelefon +90 537 577 54 78.
Status:
Fullt

Video

På egenhånd rundt Kemer

Aquapark
Canyoning Safari
Canyoning Safari er et eventyr for hele familien - både i luft  og i vann. Eco Fun Park ligger ved en avkjølende elv som renner ned fra Taurusfjellene. Så dette er en ypperlig tur når temperaturen er som høyest. Parken ligger i fredfulle grønkledde omgivelser omgitt av pinjeskog og vakker natur. Her kan hele familien gripe sjansen til å prøve et elveeventyr i den rolige delen av elven. Vanskelighetsgraden for aktivitetene er tilpasset barnefamilier med barn. Canyoning Safari et veldig populært innslag i ferien.  
 
Antalya
Antalya
Antalya byr på alt fra endeløse basarer til kultur i mengder. Besøk Antalyas arkeologiske museum, Güzelobastranden i Lara, en kjent picknickstrand for lokalbefolkningen. ”Gamlebyen” (Kaleici) må man besøke, enten ved å bli med oss eller å reise på egenhånd. Dersom man vil ha lite eventyr, drar man til fornøyelsesparken Aktur som ligger ved Migros shoppingcenter i Konyaalti. Til Antalya drar du enklest med oss, dolmuş eller med taxi.
Calistoppen
Çalıştoppen
Dersom du liker å ta bena fatt, ta en tur opp til Çalıştoppen. Turen til toppen, hvor det ligger en brannstasjon, tar cirka 1 time. Derfra kan du nyte en herlig panoramautsikt over Kemer, Çamyuva og Kiris.
 
Gågata
Gågaten
Gågaten i Kemer er full av alle typer butikker. Her ligger blant annet Viking Center som tilbyr skinnvarer, klokker, smykker og diamanter til vesentlig lavere priser enn hjemme i Norge. I sidegatene finner du et godt utvalg av hyggelige barer og restauranter.  
Gokart
Gokartbane
Ved enden av Deniz Cad ved tekstilmarkedet finner du Kemers gokartbane.  
Aquapark
Kemers moské
Kemers største moské med plass for cirka 3 000 personer, sto klar høsten 2011 og er vel verd et besøk. Moskéen er finansiert gjennom donasjoner og ligger i nærheten av klokketårnet. Besøk i moskéen bør skje mellom bønnene, og man bør kle seg etter muslimsk tradisjon.
Kiris
Kiris
Kiris by er skilt fra Çamyuva med vannutløpet fra fjellene og fra Kemer med Çalıs. Nyt en kopp tyrkisk kaffe eller te og kanskje en baklava på en av de mange koselige små kaféene.
Den lykiske veien
Den Lykiske veien
Den Lykiske veien er velkjent for mange. Om du liker vandring i kombinasjon med vakker natur og historie, bør du ta turen ut i lykiernes fotspor på egen hånd eller sammen med oss. Det finns mange vandringsveier av ulik lengde. Du kan ta den Lykiske veien helt til Fethiye – som tar ca 20 dager.
Marked
Markeder
På mandager er det et fargerikt marked i Kemer ved Viking Star Hotel & Spa. Her selges frukt, grønnsaker, krydder samt en del håndverk. På tirsdager er det tekstilmarked i Kemer ved enden av Deniz Cad, på onsdager i Çamyuva og på fredager i Göynük. Ikke glem å prute.
Moonlight Beach
Moonlight Beach
Ved Moonlight Beach finner du Kemers største park og også byens sandstrand. Her finns et stort utvalg av restauranter og kaféer, et utendørsdiskotek, svømmebasseng og en nomadepark (inngangsavgift). I nomadeparken, like ved marinaen, finns det en utstilling om nomadenes livsstil samt et enklere serveringssted.
Phaselis
Phaselis
Phaselis er en fascinerende antikk by ca 17 km vest for Kemer. Her finns ruiner og et antikt teater fra tiden da byen var en svært viktig havneby. Du finner også en herlig strand som også lokalbefolkningen benytter som et hyggelig picknicksted. Her kan man kombinere sol og bad med historie. Det finns en kafé som serverer enklere retter. Toaletter kan benyttes mot avgift. Det er enklest å dra hit med taxi eller dolmuş, men med dolmuş må du beregne å gå ca 2 km.
Strandpromenaden
Strandpromenaden
Strandpromenaden i Kemer er som skapt for en spasertur om morgenen eller kvelden. Den går langs en stor del av kystlinjen: begynn hvor du vil, og hvorfor ikke avslutte med en iskrem ved Moonlight Beach?
Aquapark
Tyrkisk Hamam
Du finner tyrkisk hamam på Viking Star Hotel & Spa samt på Viking Apart. Kjenn deg som en ny person etter å ha blitt skrubbet fra topp til tå med en avslappende massage som avslutning. Dette bør du gjøre like etter din ankomst til Tyrkia for å være klar for stranden og få en herlig brunfarge. Bestill via oss eller hotellens resepsjon. Gratis opphentning ved hotellet.?
Aquapark
Yayla mountain road
Yayla mountain road tilbyr en spennende bilreise opp til byen Ovacık som ligger blant skyene ved toppen av fjellet og Yayla Kuzdere og Gedelme. Glem ikke kameraet og eventuelt en genser da det kan være litt kjølig på toppen. Fortsette gjerne ned på den andre siden av Taurusfjellene til Antalya eller se mer av innlandet i Tyrkia.

I området rundt Kemer ligger alt til rette for flotte fotturer. Les mer om våre vandringer og la deg inspirere til en aktiv ferie!

Utflukter fra Kemer

Aquapark
Aqualand
Tilbring forfriskende dag i Aqualand i Antalya. Her finner du utallige vannsklier som innbyr til mye moro. Passer for både store og små. Enkel lunsj inkludert. Heldagstur.
Pris voksen: ca. 350 NOK - barn ca. 200 NOK
 
Jeepsafari
Jeepsafari
Opplev et fartfylt eventyr i naturen. Erfarne sjåfører tar oss gjennom de små byene i Kemer-området og opp i fjellene hvor vi besøker Gedelme Village. Så setter vi kursen mot Kesme Bogazi, her blir det mulighet for sol og bad. Engelsktalende guide. Halvdag. Enkel lunsj inkludert. Drikke ikke inkludert.
Pris voksen: ca. 250 NOK
Pris barn: ca. 170 NOK
Båttur
Båttur
Vi tar deg med på en fantastisk dag til havs. Flere badestopp i det krystallklare vannet langs kysten. Enkel lunsj (ekskl. drikke) om bord inkludert. Heldag.
Pris voksen: ca. 250 NOK
Pris barn: ca. 125 NOK
Ulupinar
Middag i Ulupinar
Opplev en tyrkisk middag i det frodige naturområdet, Ulupinar. Vi sitter på lave trebord langs elven og nyter deilig mat og bruset fra fossefallene. Her er det høy trivselsfaktor. Halvdag.
Pris voksen: ca. 150 NOK
Pris barn: ca. ca. 100 NOK
Pamukkale
Pamukkale
Vi tar deg med på en reise gjennom det anatoliske høylandet til Pamukkale og Hierapolis. Her opplever du de hvite kalksteinsterrassene, Kleopatras egne svømmebasseng og antikke ruiner. Alle måltider inkludert. Heldag. Utflukten arrangeres ved etterspørsel fra en gruppe på minst 10 betalende voksne.
Fire of Anatolia
Fire of Anatolia
Et danseshow du ikke vil gå glipp av under oppholdet! Du sitter trollbundet gjennom en reise fra urgammel til moderne dans. Tyrkias svar på Riverdance. Kveldsutflukt.
Utflukten arrangeres ved etterspørsel fra en gruppe på minst 10 betalende voksne. 
Myra Kekova
Myra Kekova
Vil du oppleve noe ekstra under din ferie Tyrkia. Følg med oss denne dagen, hvor du får både båttur, kultur og historie. Vi kjører langs den frodige kysten til byen Demre, som en gang het Myra. Derfra tar vi båt til Kekova og den ”sunkne byen”. Det blir badestopp og besøk i julenissens hjem og de lykiske gravene. Lunsj inkludert. Heldag.
Pris voksen: ca. 490 NOK
Pris barn: ca. 270 NOK
Tahtali
Tahtali
Bli med opp i de mektige Taurusfjellene til den høyeste fjelltoppen ved kysten. Vi tar deg opp 2365 moh i nybygde gondoler til en utsikt du sent vil glemme! Husk kamera. Halvdag.
Pris voksen: ca. 330 NOK
Pris barn: ca. 210 NOK
Aquarium
Antalya Aquarium
La deg fascinere i et av verdens største akvarium og opplev verdens lengste undervannstunnel 131 meter. Her finnes det mer enn 20 000 fisker fra hele verden - til og med hai. På egenhånd. Halvdag.
Pris voksen: ca. 360 NOK
Pris barn: ca. 230 NOK
Ridning
Phaselis
Ruinene står fortsatt på denne lille halvøyen utenfor Kemer. Phaselis var en viktig handelsby under romerriket. Her kan du gå langs den gamle hovedgaten og se hvor butikkene lå, byens badehus, og et antikk teater. Kanskje et nedkjølende bad ved den fine langrunne sandstranden kan friste? Halvdag.
Pris voksen: ca. 170 NOK
Pris barn: ca. 120 NOK
Ridning
Riding
Bli med på ranch og opplev Kemers vakre naturomgivelser fra hesteryggen. En opplevelse utenom det vanlige. Alle dager.
Pris ranchbesøk uten riding: ca. 125 NOK 
1 t: ca. 420 NOK
2 t: ca. 500 NOK
3 t: ca. 590 NOK
Dykning
Dykking
Opplev Middelhavets fascinerende undervannsverden! Om du ikke har dykkesertifikat, kan du prøvedykke med instruktør. Alle dager.
Pris: ca. 350 NOK
Voksen uten dykk: ca. 220 NOK
Barn uten dykk: ca. 120 NOK
Antalya Gamla Stan & Terra City
Gamlebyen i Antalya & MarkAntalya
Kombiner shopping med kultur! Først opplever vi den herlige atmosfæren i gamlebyen i Antalya og får et innblikk i Tyrkias historie. Deretter beveger vi oss til byens store kjøpesenter, MarkAntalya.
Pris voksen: ca. 210 NOK
Pris barn: ca. 125 NOK

 
Antalya Gamla Stan & Terra City
Kemer Bytur & Shopping
Bli med oss på tur gjennom Kemer, samt nabobyene Aslanbucak og Kuzdere som ligger utenfor turistområdet. Senere får vi sjansen til å handle gull, diamanter, klokker og skinn på Viking Center som ligger midt i shoppingaten i Kemer. Dagen avsluttes ved Nomadeparken hvor vi kan se hvordan nomadene lever sine liv, rett ved marinaen og stranden, Moonlight Beach. Halvdag.
Pris voksen: ca. 40 NOK
Pris barn: gratis 

 

Alle utflukter bestilles i Tyrkia og betales i lire, euro eller norske kroner. Merk at prisene oppgitt er cirkapriser. Endringer kan forekomme. Aktuell pris fås ved bestilling. Det er 18-års aldersgrense på visse utflukter uten følge av voksen. Utfluktsprogrammet er preliminært og kansellering kan forekomme ved for få påmeldte, dårlig vær eller andre uforutsette omstendigheter.

Hotell

Viking Star Hotel & Spa

Viking Star Hotel & Spa

****+
Bo førsteklasses i hjertet av Kemer
I den grønne og vakre havnebyen Kemer ønsker vi velkommen til vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Her nytes feriedagene fra tidlig til sent enten du vil oppleve Kemer, havet og ... Les mer »
Stranden 600 m
Lokalt sentrum 450 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Viking Nona Beach Hotel

Viking Nona Beach Hotel

****
All inclusive-hotell med nærhet til alt
Populære Viking Nona Beach Hotel har Kemers fineste beliggenhet – rett på stranden og bare en kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Her har vi mange gjester som komme... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 270 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Viking Apart

Viking Apart

***+
Vårt beste leilighetshotell i Kemer
Velkommen til en super familieferie på vårt eget leilighetshotell. Hos Viking Apart kan du forvente romslige leiligheter, god atmosfære, vennlig og personlig service. God stemning og... Les mer »
Stranden 1,1 km
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Golden Lotus Hotel

Golden Lotus Hotel

****
Golden Lotus Hotel er en nyhet i vårt program for 2019. Dette er et moderne og populært All Inclusive-hotell som ligger på den populære steinstranden i Kemer. Her har du g... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 150 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Grand Viking Hotel

Grand Viking Hotel

***+
Grand Viking Hotel er et populært og enkelt All Inclusive-hotell som ligger i et rolig område ved foten av Taurus-fjellene i Kemer. Hotellet anbefales for voksne, par og familier med barn.... Les mer »
Stranden 1,5 km
Lokalt sentrum 1,2 km
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Valeri Beach Hotel

Valeri Beach Hotel

***+
Ved bassengområdet på Valeri Beach Hotel kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over Taurus-fjellene. Her er det basseng, barnebasseng for de minste og en hyggelig bar som serverer ... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 400 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Dinara Hotel

Dinara Hotel

***
Moderne hotell midt i smørøyet
På Dinara Hotel bor du komfortabelt og sentralt med nærhet til butikker, restauranter og barer. Hotellet har et pent bassengområde med barnebasseng, solsenger, parasoller, ... Les mer »
Stranden 350 m
Lokalt sentrum 250 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Fame Residence Kemer & Spa

Fame Residence Kemer & Spa

*****
Velkjent hotell ved strandpromenaden
Fame Residence Kemer & Spa har perfekt beliggenhet nær sentrum og havet. Kun strandpromenaden skiller dette komfortable hotellet fra stranden. Stort bassengområde (åpent apr... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 350 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Felice Hotel

Felice Hotel

**+
Koselig og prisgunstig hotell
Dette koselige hotellet ligger i et rolig villa- og hotellområde. Felice Hotel består av tre bygninger. Liten frodig hage og bassengområde med basseng og eget barnebasseng. Bassengba... Les mer »
Stranden 950 m
Lokalt sentrum 400 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Wassermann Hotel

Wassermann Hotel

***
Hotell med sentral beliggenhet
Wasserman Hotel ligger like ved Kemers koselige gågate. Her har du butikker og restauranter like ved. Fint bassengområde med parasoller, solsenger og madrasser og bassengbar. Barnevennlig ... Les mer »
Stranden 620 m
Lokalt sentrum 40 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja