Flyselskap

Tyrkiareiser flyr med med Norwegian, Corendon Airlines og Widerøe

Vi samarbeider med tre flyselskap i 2018: Norwegian (Norwegian Air Shuttle), Corendon Airlines og Widerøe.

Norwegian

Fra Oslo og Bergen benytter vi oss av Norwegian, et norsk flyselskap som ble grunnlagt i 1993. Vi flyr med Boeing 737-800 med 189 seter. Bagasje er inkludert i prisen. Setereservasjon kan bestilles når du har mottatt selve flybilletten fra Norwegian, ca. 2 uker før avreise.

Les mer om Norwegian » 

Corendon Airlines

Fra Haugesund og Kristiansand benytter vi oss av Corendon Airlines, et tyrkisk flyselskap som ble grunnlagt i 2004. Vi flyr med Boeing 737-800 med 189 seter. Bagasje er inkludert i prisen. Flysete kan bestilles fra 30 dager frem til 4 dager før avreise (avreisedagen er ikke inkludert), gjennom denne linken » 

Les mer om Corendon Airlines » 

Widerøe

Fra Bergen benytter vi oss av det norske flyselskapet Widerøe, som ble grunnlagt i 1934. Vi flyr med det splitter nye jetflyet E190-E2, som er produsert av flyprodusenten Embraer. Flyet har 114 seter med god benplass og lademuligheter for mobil, pc og nettbrett. I tillegg er dette er fly som lager mindre støy enn andre flytyper. Bagasje er inkludert i prisen.

Les mer om Widerøe » 

Kontakt oss i dag på info@tyrkiareiser.no eller 815 00 505 om du har spørsmål vedrørende flyselskap, eller behøver hjelp med bestilling av billetter.