YOLOLate dager på stranden, fest, shopping, nye venner og minner for livet? Høres det ut som drømmeferien? Nå tar Tyrkiareiser deg på alvor og presenterer vårt konsept - YOLO. Hotellene er tett på både strand og uteliv – perfekt for unge, festglade mennesker! Hotellene er rimelige slik at du kan bruke pengene dine på opplevelser i stedet. Reisemålene som vi mener passer best for ungdom om sommeren er Alanya, Gümbet og Marmaris. Vi kaller konsepter for YOLO. 

Alanya – feriebyen som aldri sover
I Alanya får du en perfekt kombinasjon av strand og byliv. Varmt klima, herlige strender, shopping og restauranter og utesteder på rad og rekke gjør dette til en av de mest populære feriedestinasjonene for ungdom. Utvalget er stort og alt er innen rekkevidde. Les mer om Alanya her.

Gümbet – solfylte dager og fartsfylte netter
Kombiner heftig natteliv med rolige dager på stranden. I Gümbets smågater, som leder ned til stranden, finner du butikker, basarer og serveringsteder. Bor du i sentrum, er du omgitt av livlige restauranter, barer og utesteder i høysesong. Ideelt for ungdom og andre festglade. Les mer om Gümbet her.

Marmaris – Egeerhavsperle full av sjarm
Marmaris er et av Tyrkias eldste og mest velkjente feriesteder. Gatene er fulle av livlige restauranter og barer – ikke bare i gamlebyen, men langs hele strandpromenaden. Det heftigste nattelivet i Marmaris er konsentrert i bargaten i sentrum. Les mer om Marmaris her.

 

Status:
Fullt