Viking Nona Beach Hotel****

Glade dager på stranden

Populære Viking Nona Beach Hotel har Kemers fineste beliggenhet – rett på stranden og bare en kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Her har vi mange gjester som kommer tilbake år etter år. Det hyggelige bassengområdet har bar og bufférestaurant som delvis renoveres 2016/2017. Fra bassengområdet går du rett ned til stranden. Her finnes solsenger og parasoller for hotellets gjester. Den flotte strandpromenaden er et funn - enten du nyter en tidlig morgenvandring, tar en kaffe, eller foretrekker det livlige kveldslivet. For de aller minste har vi vår egen MiniClub med engelsktalende personale på Viking Star Hotel & Spa. Her kan de små boltre seg, leke, danse og tegne.

Rommene: Moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Familierommene uten havutsikt består av rom for 3-5 personer, med én dobbeltseng og tre enkle senger. Familierommene med havutsikt består av rom for 3-4 personer med én dobbeltseng og to enkle senger. Alle rom har telefon, TV med internasjonale kanaler,  luftkondisjonering, laminatgulv, deponeringsboks (mot avgift). Minibar med 0,5 liter vann per person ved ankomst. Balkong eller terrasse. Rommene er av varierende størrelse og planløsning. Bad med dusj eller badekar, wc og hårtørker. Rom med havutsikt mot tillegg.

Dobbeltrom 2 + 1 ekstraseng
Familierom med havutsikt for 3 + 1 ekstraseng
Familierom uten havutsikt for 3 + 2 ekstrasenger

Øvrig: Bygget i 2003, delvis renovert i 2006 og 2011. Utlån av badehåndklær. Turistområde/strandområde med lokaltrafikk. Gratis WiFi i resepsjonsområdet og ved poolbaren. 850 m til Moonlight Beach (sandstrand). Gratis badebuss på forespørsel. Treningsrommet på Viking Star Hotel & Spa kan benyttes uten kostnad, husk å gi beskjed i resepsjonen ved besøk. Trapper til stranden og nivåforskjeller på området. Egner seg ikke for bevegelseshemmede. Musikk og underholdning kan være forstyrrende for rommene mot havet og bassenget. Servering på stranden er ikke inkludert.

Viking Nona Beach Hotel aksepterer følgende betalingskort: Mastercard og Visa.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt sentrum 270 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonen
Luftkond. Inkludert
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Antall etasjer 4
Antall rom 94
Bygget 1992
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Viking Nona Beach Hotel - All Inclusive

Mat og drikke:
Frokostbuffé 07.30 - 10.00
Sen frokost 10.00 - 11.00
Lunsjbuffé 12.30 - 14.00
Snack 14.30 - 17.00
Kaffe, te og kaker 17.00 - 18.00
Middagsbuffé 19.30 - 21.30

Et utvalg lokal drikke med og uten alkohol mellom 10.00 - 23.00.

Øvrig: Solsenger, parasoll ved bassenget og stranden (ingen servering av mat og drikke ved stranden). Badehåndklær til utlån og buss til strand.

Aktiviteter: Gjestene på Viking Nona Beach Hotel kan benytte seg av tyrkisk bad, badstu, innendørs basseng og treningsrom på Viking Star Hotel & Spa.

Mot tillegg: Importertert alkoholholdig drikke og ferskpresset juice. Drikke på flaske og boks. Forskjellige sorter kaffe. Vaskeservice. Minibar og roomservice. Alle Spa-behandlinger, samt massasje.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Kart

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff