Rabatter/tilbud

Tilbud og rabatter

Det skal lønne seg å reise med Tyrkiareiser til Tyrkia. Vi tilbyr flere ulike rabatter og tilbud. Denne siden vil kontinuerlig være oppdatert med nye tilbud og rabatter.

Senior 60+

Senior 60 + Alle som har fylt 60 år når de reiser til utvalgte hotell får 300,- i rabatt på 1 og 2 ukers reiser i enkelte perioder. Se etter symblet "60+" og husk å oppgi fødselsdato ved bestilling. Nedenfor ser du hvilke hotell som gir deg 60+ rabatt. Vær oppmerksom på at rabatten gjelder...Les mer »

Junior opp til 99 år

  Junior 99 år På fle re av våre populære hotell/leilighetshotell tilbyr vi nå «barnerabatt» også for voksne som sover i ekstraseng. Dette kaller vi for Junior 99 år*. * Vennligst vær oppmerksom på at denne rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter eller på allerede...Les mer »

Sommer og sol hele høsten

Tyrkia på sitt beste I Norge har det meste av sommeren regnet bort. Vil du forsikre deg om at sommeren blir lengre? Unn deg en herlig høstferie til varme og solfylte Tyrkia. Her venter langstrakte strender, det flotte Middelhavet, fantastisk mat og ikke minst en rik kultur. Her har du flere grunner, dersom det skulle være nødvendig,...Les mer »