Suncity Apart***+

Et av våre mest populære familiehotell

Suncity Apart er et av våre mest populære leilighetshotell og  familiefavoritt i Side med god atmosfære og mange tilbakevendende gjester. Det store bassengområdet ligger i en frodig hage og har to populære vannsklier (visse åpningstider). Tyrkisk bad og spillerom. Lite trimrom og oppvarmet basseng. De små har eget basseng og lekeplass.

Ved det store, velholdte bassenget ligger også restauranten og baren som er et naturlig samlingspunkt. Gangavstand til den vestre stranden, og badebuss til den østre.


Leilighetene er lyse og med varierende størrelse, innredning og planløsning. På tekjøkkenet finner du kjøleskap, brødrister, enkelt kjøkkenutstyr og kokemuligheter. Deponeringsboks , luftkondisjonering og WiFi mot avgift. Bad med wc, dusj og hårtørker. Balkonger av varierende størrelse eller markterrasse.

1-roms leilighet for 2 + 1 ekstraseng (ekstraseng kun for barn under 12 år), maks 3 personer inkl. baby
2-roms leilighet for 2 + 2 ekstrasenger
3-roms leilighet for 3 + 3 ekstrasenger

Måltidspakker: Man kan bestille måltidspakker i form av frokost eller All Inclusive før avreise. Dersom man ønsker å bestille All Inclusive eller frokostpakker, må samtlige personer i en bestilling velge dette alternativet.


Øvrig: Delvis oppusset i 2010 - 2014. Turistområde med lokaltrafikk. Nærliggende moské. Trapper og nivåforskjeller. Passer ikke for bevegelseshemmede. Suncity Apart består av seks bygninger. Ingen måltider er inkludert, men måltidspakker i form av frokost eller All Inclusive kan bestilles før avreise. Gratis WiFi i restauranten. WiFi på rommene mot avgift. Gratis badebuss til stranden. Lokalt sentrum 300 m, 2,6 km til Side sentrum. 

Suncity Apart aksepterer følgende betalingskort: Eurocard, Mastercard og Visa.

Status:
Fullt

Video

Fakta

Stranden 1 km
Lokalt sentrum 300 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett Gratis i restauranten
Luftkond. Mot avgift
Deponering Mot avgift
Heis Nei
Antall leiligheter 155
Antall etasjer 4
Bygget 2000
Måltider Mot tillegg

All Inclusive mot tillegg

Suncity Apart All Inclusive – kan nå forhåndsbestilles mot et tillegg. OBS! Dersom du ønsker å bestille All Inclusive må samtlige reisende på bestillingen velge dette.

Enkel All Inclusive

Mat og drikke
Frokostbuffét 08.00–10.00
Lunchbuffet 12.00–14.00
Kaffe og kake 16.00–18.00
Gözleme og pide 16.00–18.00
Middagsbuffét 19.00–21.00

Lokale drikker med og uten alkohol mellom 08.00–23.00.
Etter klokken 23.00 må all mat og drikke betales for.

For barn: Barnebasseng og vannsklie
Øvrig: Gratis badebuss til stranden. 

Hotellet kan uten forvarsel forandre på innhold og tider i All Inclusive. Det er obligatorisk å bruke hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive-pakken opphører når man sjekker ut senest kl. 12.00 på avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år.

Kart

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff