Side Star Resort Hotel*****

Her skapes flotte ferieminner for hele familien!

Dette er et All Inclusive-hotell av høy standard rett ved den fantastiske sandstranden i Side. Her finns alt som skal til for å skape uforglemmelige ferieminner, og både store som små vil trives her.

Det store hotellområdet har to basseng som er et naturlig samlingssted for å møtes, slappe av og bare nyte ferien. Ved et av bassengene finnes vannrutsjebaner som er åpne til visse tider, og et barnebasseng. Hotellet har Spa-anlegg med innendørsbasseng, tyrkisk hamam, massasje samt forskjellige behandlinger. For den aktive finnes tennis, basket, fotball, minigolf, volleyball, gym og gruppetrening (visse aktiviteter og behandlinger mot avgift). Side Star Resort Hotel har en internasjonal miniklubb (ikke skandinavisktalende personale), en stor og flott lekeplass hvor de minste vil elske vært hvert sekund, og selvfølgelig minidisko om kvelden for barna.

På hotellets private strand finns det gratis solstoler og soltak. Hotellet har også skyttelbuss fra hotellet og ned til stranden.

Side Star Resort Hotel har en delikat buffé restaurant med utallige herlige retter samt en à la carte restaurant hvor man kan velge mellom tyrkisk, mexicansk eller asiatisk mat. I à la carte restauranten må man reservere bord noen dager i forveien. På hotellområdet finns det også flere barer som er naturlige samlingspunkt hvor man kan slappe av etter en dag med sol og bad.

Rommene er moderne innredet i lyse farger. Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to separate senger. Større dobbeltrom har mulighet for en ekstraseng. Familierommene består av to rom med en dør i mellom. Det ene soverommet har en dobbeltseng og  det andre to separate senger. Alle rom har luftkondisjonering, laminatgulv, WiFi, satellitt-tv, minibar (ikke alkoholholdig drikke), deponering og vannkoker. Balkong av varierende størrelse. Bad med wc, dusj og hårtørker.

Dobbeltrom for 2 personer
Stort dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (ekstraseng kun for barn under 12 år)
Familierom for 4 personer
Rom for bevegelseshemmede på forespørsel

Øvrig: Strandområde. Bygget 2002, renovert 2010. Gratis WiFi. Internetcafé mot avgift. Utlån av badehåndklær. Badebuss til stranden i høysesong. Hotellområdet er relativt stort og avstanden til stranden er på det lengste 250 m. Lokalt sentrum Gundogdu 700 m, Side sentrum 12 km.
Side Star Resort Hotel aksepterer følgende kredittkort; Visa, Mastercard og Eurocard.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0-250 m
Lokalt sentrum 700 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi
Luftkond. Inkludert
Deponering Inkludert
Heis Ja
Antall etasjer 4-5
Antall rom 462
Bygget 2002
Måltider All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive
Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten i form av buffé.
Frokost 7.00 – 10.00
Sen frokost 10.00 – 11.00
Lunsj 12.30 – 14.30
Middag 19.00 – 21.00

Is 11.00 – 12.00 & 16.00 – 17.00
Te & kaffe 16.00 – 17.00
Patiserrie 10.00 –1 7.00
Bistro 21.00 – 07.00 (mot ekstra kostnad, alkoholholdige drikker serveres ikke her)

Barer
Lalezar bar 10.00 – 24.00
Strandbar 10.00 – 17.00
Poolbar 10.00 – 24.00
Snackbar 12.00 – 15.30
Discobar 23.00 – 02.00

Reservasjon kreves for å spise i a la carte restauranten. I løpet av oppholdet kan man spise der flere kvelder og prøve de ulike kjøkkenene.
På diskoteket koster drinkene ekstra.

For barn
Internasjonal miniklubb for barn mellom 4-11 år (ikke skandinavisktalende personale).
Åpningstider
10.00-12.00 & 14.30-17.00
Hotellet har en stor lekepla
ss og vannsklier som holder åpent visse tider.

Øvrig
Gratis solstoler og soltak på hotellets egen strand. Utlån av strandhåndklær. Minibar med vann og mineralvann. Underholdning og aktiviteter dag- og kveldstid, bordtennis, dart, gym, tyrkisk badstu. Hotellet har egen tennisbane, belysning koster ekstra.

Mot ekstra kostnad
Alle importerte drikkevarer. Ferskpresset juice og drikke på flasker/boks. Ulike kaffesorter. Vask av klær og roomservice. Biljar og spillrom.


Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Kart

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff