Program 2018

Endelig har vi startet å legge ut deler av programmet for 2018! I listen under ser du hotellene og flyvningene vi allerede har sluppet. Men følg med, for de neste ukene legges det ut flere reiser og spennende nyheter på løpende bånd...

Hold deg oppdatert
Du vil vel ikke risikere å gå glipp av nyheter og tilbud hos oss? Meld deg på vårt inspirerende nyhetsbrev. Meld deg på Tyrkiareisers nyhetsbrev »

Du kan også holde deg oppdatert på vår Facebookside. Tyrkiareiser på Facebook »

Alanya

Feriebyen som aldri sover Ja, vi elsker Alanya! Nordmenn får ikke nok av denne pulserende feriebyen med varmt klima, herlige strender, restauranter og fornøyelser på rad og rekke. Her blir ferien akkurat så avslappet eller aktiv som du velger selv. Utvalget er stort, og alt er innen rekkevidde. Alanya = høy trivselsfaktor....Les mer »

Side

Romantikk, avslapning og barnas badeparadis Det er lett å like Side. Her er det noe for enhver smak, vakkert rammet inn av antikke omgivelser. Side er småbarnsfamiliens førstevalg med sine langgrunne, gylne strender. På hver sin side av byen finner du de gylne, vakre sandstrendene. De fleste av Tyrkiareisers hotell ligger ved...Les mer »

Antalya

Shopping, kultur, sol og bad i Tyrkias turisthovedstad Antalya er et fantastisk feriested. Byen har så mye spennende å by på samtidig som du kan bade og sole deg. De som legger ferien til Antalya får i pose og sekk – Antalya har alt du trenger og litt til. Denne vennlige og sjarmerende millionbyen er et komplett feriested...Les mer »

Kemer

Moderne badeby med nærhet til alt Kemer er en liten ferieperle som mange har lagt sin elsk på! Her er det korte avstander og rolig atmosfære. Samtidig finner du alt du trenger for en herlig ferie i solen. I den moderne gågaten finner du et stort utvalg butikker, og langs strandpromenaden ligger restauranter og barer. De fine...Les mer »

Hotell

Bella Bravo Apart Hotel  (Alanya)

Bella Bravo Apart Hotel (Alanya)

***
Hyggelige leiligheter ved den østre stranden
Nytt hotell 2018. Hyggelig leilighetshotell ved den østre stranden i Oba. Dette leilighetshotellet er godt likt av skandinavere og har kort vei til både strand, shopping og restauranter i... Les mer »
Stranden 50 m
Lokalt sentrum 300
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Bar Ja
Pris fra:
3 797,-
Grand Zaman Beach Hotel (Alanya)

Grand Zaman Beach Hotel (Alanya)

****
Trivelig familiehotell med All Inclusive
Nytt hotell i vårt program for 2018.  Som gjest på Grand Zaman Beach kan du nyte både sol, bad og pulserende byliv, siden hotellet ligger ved den store hovedgaten. Hotellet... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
5 297,-
Grand Zaman Garden Hotel (Alanya)

Grand Zaman Garden Hotel (Alanya)

****
Innbydende All Inclusive-hotell med nærhet til alt
Nytt hotell i vårt program for 2018.  Grand Zaman Garden Hotel er et svært populært All Inclusive-hotell i hjertet av sentrale Alanya. Nærheten til både strand, hist... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
5 197,-