Om oss

Tyrkiareiser AS ble etablert i 2004 og har i løpet av få år blitt en av de ledende turoperatørene til Tyrkia fra Skandinavia.

Vi har hovedkontor og salgskontor i Karl Johansgate 20, 0159 Oslo.
I Sverige har vårt søsterselskap Turkietresor, sitt hovedkontor i Stockholm.

Avreiseflyplasser i Norge er
• Bergen
• Haugesund
• Kristiansand
• Oslo

I Sverige flyr Turkietresor fra
Arlanda
Landvetter
Norrköping
Ängelholm
 

Tyrkiareisers mål er å tilby høy kvalitet til god pris - "valuta for pengene" - samt å bli førstevalget for norske reisende til Tyrkia.

Vi tilbyr hotell og leilihetshotell i alle kategorier, fra 2 stjerners enkle, små pensjonat til store luksuriøse resorts samt et bredt utvalg av All Inclusive-hotell.

Våre reisemål er Kemer, Side, Belek, Alanya, Antalya, Bodrum, Marmaris, Icmeler, Gümbet, Ortakent, Bitez og Turgutreis. Vi flyr med Corendon Airlines til Antalya og Bodrum flyplass.

Tyrkiareiser har ulike konsepter tilpasset dine ønskemål; Stor familie, Junior opp til 99, Senior 60+, Hotell for voksne, Nær Stranden, Luksus og Aqua Splash. 
Vi tilbyr en rekke spesialprodukter for den som vil ha en sunn ferie med aktiviteter og trening. Tyrkiareiser er ledende på fotturer i naturskjønne omgivelser og har et bredt spekter av tilbud innen spa, golfferie, ridning, skjærgårdscruise med mer. Treningsopphold for fotballag og konferansereiser for næringslivskunder er blitt stadig mer etterspurt de siste årene.

Les mer om aktiv ferie her
Les mer om golf her
Les mer om fotball her

 
Tyrkiareiser er medlem av Reisegarantifondet og Norsk ReiselivsForum.
For spørsmål, kontakt oss på telefon: 815 00 505 eller e-post: info@tyrkiareiser.no