Nyttig info

Forhåndsbestill taxfree til hjemreisen

Forhåndsbestill dine taxfree-varer og få dem levert på hjemreisen. Tenk så deilig å slippe og bære rundt på tunge poser på flyplassen. Ved å forhåndsbestille taxfree for hjemreisen kan du enkelt og smidig sikre deg de varene du ønsker. Bestillingen kan tidligst gjøres 30 dager...Les mer »

Flysetereservasjon

Nå kan du forhåndsbestille sete om bord Våre passasjerer kan reservere flysete om bord på Corendon Airlines. Du kan bestille fra 30 dager frem til 4 dager før avreise (avreisedagen er ikke inkludert). Denne fristen gjelder også for bestilling av sete på hjemreisen, det vil si at hjemreiseseter først...Les mer »

Kun flybillett

Vi på Tyrkiareiser har et stort utvalg av flybilletter til Tyrkia til bra priser. Vi tilbyr kun fly tur/retur men også enveis-billett på noen avganger. I menyen velger du reiselengde og avreisested for å filtrere søket. Kontakt oss i dag på info@tyrkiareiser.no eller 815 00 505  om du har spørsmål...Les mer »8 dagerfra 2 890,-

Flyselskap

Vi flyr med med Norwegian og Corendon Airlines Fakta Corendon Airlines Corendon Airlines er et tyrkisk flyselskap som ble grunnlagt i 2004. Flyflåte: 9 Boeing 737-800 med 189 seter. 1 Boeing 737-300 med 148 seter. Les mer om Corendon Airlines Topprangering i undersøkelse om flysikkerhet Tyrkiareiser er stolte over at vår samarbeidspartner...Les mer »

Informasjon om uspesifisert reise

Hos Tyrkiareiser har vi valgt å kalle våre uspesifiserte reiser for Solsjansen. Dette er et prisgunstig alternativ for deg som ikke stiller for høye krav til standard eller reisemål. Våre uspesifiserte reiser selges til en lavere pris, da innkvarteringen er uspesifisert og ikke kan bekreftes før avreisen. Ved kjøp...Les mer »

Visumguide

Hvem trenger visum til Tyrkia?  Alle norske statsborgere trenger visum for å reise til Tyrkia. Andre nasjonaliteter må sjekke med Den Tyrkiske Ambassade, Halvdan Svartes gate 5, 0244 Oslo, tlf. 22128750. Hvor bestiller man visum? Visumet må bestilles før avreise. Visum bestilles online via www.evisa.gov.tr. Du får...Les mer »

Tyrkiareisers Resurskort

For å gjøre det lettere for deg å kjøpe reiser tilbyr vi Tyrkiareisers Resurskort som gir deg mulighet til å delbetale dine reiser rentefritt opp til 12 måneder. Når du kjøper din reise hos oss og betaler med Tyrkiareisers Resurskort, får du stor fleksibilitet når det gjelder betaling av...Les mer »