Konsepter

For å gjøre det enkelt og oversiktlig å velge hotell, har vi kategorisert flere av hotellene under ulike konsepter. Velg det som er viktig for deg og din familie. 

Aqua Splash

Her finner du et stort bassengområde med en eller flere vannsklier. Høy trivselsfaktor for familier med barn som tilbringer mesteparten av tiden i vannet. Velkommen til en fartsfylt ferie!Les mer »

Nær stranden

Vår definisjon av å bo «nær stranden» betyr at hotellet ligger 0-100 meter fra stranden.Vi måler avstanden fra den delen av hotellområdet som ligger nærmest stranden. Dersom du bor i en annen bygning på hotellområdet, vil avstanden til stranden være lengre. Det kan være gangveier/veier/bygninger...Les mer »

Luksus

Vårt beste produkt kaller vi Luksus. Her har vi valgt ut de aller mest luksuriøse hotellene i vårt program. Alle hotell med Luksus-symbolet har noe ekstra å tilby, god beliggenhet, fine bassengområder og en internasjonal atmosfære. På disse hotellene får du service på toppnivå, og standarden...Les mer »

Stor familie

Ønsker dere å bo mange sammen? Se etter symbolet merket med «Stor familie». Disse hotellene/leilighetene har boenheter med ekstra kapasitet. Det kan være leiligheter med flere soverom eller store boenheter med mulighet for flere ekstrasenger. Ta med hele familien på ferie og bo i samme leilighet/hotellrom.Les mer »

Hotell for voksne

For deg som reiser uten barn: Vi anbefaler å velge et av våre hotell for voksne. Her legges det vekt på komfort, god mat og hyggelig stemning - perfekt enten du reiser med kjæresten, venner eller unge voksne over 16 år.Les mer »

All Inclusive + Aqua Splash = 100% ferie!

Her ser du alle våre hotell som har vannsklier for barn og ungdom, og som samtidig har All Inclusive. Dette er ferien for den kostnadsbevisste barnefamilien som vil ha et hotellopphold som gjør ferien morsommere!Les mer »

Bo alene

For deg som ønsker å reise alene... Å reise alene innebærer ofte å betale ekstra for en seng man ikke benytter. Så har du mulighet til å reise vår eller høst, har vi nå flere hotell hvor du kan bo alene uten tillegg i prisen. Disse rommene blir fort utsolgt, så her gjelder det å...Les mer »

Populært

Her har vi listet opp våre mest populære hotell som scorer høyest på kundetilfredshet. Les mer om hotellene nedenfor og bestill nå for å sikre deg en plass.Les mer »