Viking Moral Beach Hotel +


Viking Moral Beach Hotel er et enkelt og populært hotell med en fantastisk beliggenhet ved strandpromenaden. Her trives våre gjester. Det er kort vei til gågaten med et stort utvalg av butikker. Kun strandpromenaden skiller dette hotellet fra stranden. Og hvorfor ikke benytte strandpromenaden til en herlig morgentur - her er det aktivitet fra morgen til kveld. Hotellet har svømmebasseng i sidebygningen.

Nyhet for 2015 - Viking Moral Beach er nå et All Inclusive-hotell.

Hotellet har egen stranddel med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Hotellet består av en hovedbygning nærmest strandpromenaden i 4 etasjer og en bygning på andre siden av gaten i 2 etasjer (sidebygningen). Resepsjon og lobby er i hovedbygningen. Hotellet har utleie av badehåndklær. Viking Moral Beach Hotel byr på kveldsunderholdning i restauranten noen ganger i uken i høysesong. Internasjonal atmosfære.

Rommene er enkle med telefon og satellitt-tv med skandinaviske kanaler. Bad med wc, dusj og hårtørker. Minibar (uten innhold). Enkelte rom har ekstraseng. Liten balkong. Flislagte gulv. Deponering mot avgift. Luftkondisjonering (enkelte tider på døgnet i visse perioder). Rom med delvis havutsikt mot tillegg i prisen.

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng
Dobbeltrom i sidebygning for 2 personer

Øvrig: Bygget i 2007. Hovedbygningen ble renovert i 2011. Turistområde med lokaltrafikk. Musikk og underholdning kan oppfattes som forstyrrende. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Hotellet har totalt 45 rom, og består av to bygninger. Heis kun i hovedbygningen. Strandhåndkle kan lånes mot avgift. Gratis WiFi i resepsjonen. Lokalt sentrum 170 m. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard.

 
Hotellegenskaper
Antall etasjer: 4/2
Antall rom: 31/14
Bar: Ja
Barnebasseng: Ja
Basseng: Ja
Bygget: 1989
Deponering: Mot avgift
Heis: Ja*
Internett: WiFi i restaurant/bar
Lokalt sentrum: 170 m
Luftkond.: Inkludert
Måltider: All Inclusive
Restaurant: Ja
Stranden: 0-50 m