Viking Moral Beach Hotel +


Viking Moral Beach Hotel er et enkelt og populært hotell med en fantastisk beliggenhet på stranden. Her trives våre gjester. Det er kort vei til gågaten med et stort utvalg av butikker. Kun strandpromenaden skiller dette hotellet fra stranden. Og benytt strandpromenaden - her er det aktivitet fra morgen til kveld; nyt en herlig morgenpromenade eller folkelivet på kveldstid. To mindre svømmebasseng, hvorav det ene er for barn.

Nyhet for 2015 - Viking Moral Beach er nå ett All Inclusive-hotell.

Hotellet har egen stranddel med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Hotellet består av en hovedbygning nærmest strandpromenaden i 4 etasjer og en bygning på andre siden av gaten i 2 etasjer (sidebygningen). Resepsjon og lobby er i hovedbygningen. Hotellet har utleie av badehåndklær. Viking Moral Beach Hotel byr på kveldsunderholdning i restauranten noen ganger i uken i høysesong

Rommene er enkle med telefon, radio og TV. Bad med dusj og hårtørker. Minibar (mot avgift). Enkelte rom har ekstraseng. Liten balkong. Fliser på gulvene. Deponering og luftkondisjonering mot avgift. Rom med delvis havutsikt mot tillegg i prisen.

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (maks 3 personer)
Dobbeltrom for 2 i sidebygning (maks 2 personer)

Øvrig: Hovedbygningen ble renovert i 2011. Strandområde med lokaltrafikk. Støy fra lokaltrafikk og underholdning kan virke forstyrrende for enkelte rom. Trapper og nivåforskjeller til stranden. Musikk og underholdning kan være forstyrrende. Heis kun i hovedbygning. WiFi i resepsjonsområdet.

 
Hotellegenskaper
Antall etasjer: 4/2
Antall rom: 31/14
Bar: Ja
Barnebasseng: Ja
Basseng: Ja
Bygget: 1989
Deponering: Mot avgift
Heis: Ja*
Internett: I restaurant/bar
Lokalt sentrum: 170 m
Luftkond.: Mot avgift
Måltider: All Inclusive
Restaurant: Ja
Stranden: 0-50 m