Viking Moral Beach Hotel +


Viking Moral Beach Hotel er et rimelig hotell med en fantastisk beliggenhet på stranden, og nær gågaten med stort utvalg av butikker. Kun strandpromenaden skiller dette hotellet fra stranden. Lite bassengområde ved sidebygningen.

Viking Moral Beach Hotel har egen stranddel med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Restaurant med musikk mellom kl. 19.00 og 01.00. Hotellet består av en hovedbygning nærmest strandpromenaden i 4 etasjer og en bygning på andre siden av gaten i 2 etasjer (sidebygningen). Resepsjon og lobby er i hovedbygningen. Hotellet har utleie av badehåndklær.

Rommene er enkle med telefon, radio og TV. Kjøleskap til leie (begrenset antall). Bad med dusj og hårtørker. Rom med delvis havutsikt mot tillegg i prisen. Enkelte rom har ekstraseng. Liten balkong. Deponering og luftkondisjonering mot avgift.

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (maks 3 personer)
Dobbeltrom for 2 (i sidebygning) (maks 2 personer)

Øvrig: Hovedbygningen ble renovert i 2011. Strandområde med lokaltrafikk. Støy fra lokaltrafikk kan virke forstyrrende for enkelte rom. Trapper og nivåforskjeller til stranden. Musikk og underholdning kan være forstyrrende. Heis kun i hovedbygning. WiFi i resepsjonsområdet.

 

 
Hotellegenskaper
Antall etasjer: 4/2
Antall rom: 31/14
Bar: Ja
Barnebasseng: Ja
Basseng: Ja
Bygget: 1989
Deponering: Mot avgift
Heis: Ja*
Internett: I lobby
Lokalt sentrum: 170 m
Luftkond.: Mot avgift
Måltider: Frokost
Restaurant: Ja
Stranden: 0-50 m