Blue Star Hotel****

Trivelig hotell som passer for hele familien

På Blue Star Hotel får du alt du kan ønske deg for at ferien skal bli bra! Her har du kort vei til gode shoppingmuligheter. Hotellet består av to bygninger, en eldre og en nyere del, med hvert sitt bassengområde. I den nyere delen er stemningen og aktivitetsnivået høyt hele dagen. Her har du tilgang på basseng, barnebasseng, vannsklier (åpningstider gjelder) og bar. Den eldre delen av området passer for deg som vil slappe av i roligere omgivelser. Her finnes det et basseng, en bar og en hyggelig restaurant. Det er også en spa-avdeling på hotellet (mot avgift) med tyrkisk bad, innendørsbasseng, massasje og sauna. Du kan også spille bordtennis, biljard eller dart. Hotellet har egen frisørsalong, kiosk og suvenirbutikk.

Rom: Trivelige dobbelt- og familierom med én dobbeltseng eller to separate senger. Samtlige rom har gulvfliser, luftkondisjonering, deponeringsboks mot avgift, telefon, tv, minibar og balkong eller terasse. Bad med wc, dusj og hårtørker. Enkelte rom har badekar. Det finnes to handikaprom i hovedbygningen som kan reserveres ved forespørsel.

Dobbeltrom for 2 +1 ekstraseng
Familierom for 3 +1 ekstraseng (ekstraseng kun for barn under 12 år)

Øvrig: Turistområde med lokaltrafikk og nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Totalt 338 rom fordelt på to bygninger. Trapper og nivåforskjeller i omgivelsene kan forekomme. Lokalt sentrum er cirka 260 meter unna, Alanya sentrum er 2,7 km unna. Blue Star Hotel aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Gratis WiFi i resepsjonsområdet.
 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 850 m
Lokalt sentrum 260 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Internett WiFi i resepsjonsområdet
Luftkond. Ja
Deponering Mot avgift
Heis Ja
Ant. rom/leiligheter 338
Antall etasjer 6/11
Bygget 1995/2002
Måltider All Inclusive

All Inclusive

Blue Star Hotel - All Inclusive 2017

Mat og drikke:
Frokostbuffé 07.30 - 10.00
Sen frokostbuffé 10.00 - 10.30
Lunsjbuffé 12.30 - 14.00
Snacks (pizza, hamburgere og tyrkiske retter) på hotellet12.00 - 17.00
Snacks i strandbaren 12.00 - 14.00
Middagsbuffé 19.00 - 21.00
Nattmat 23.00 - 24.00

Lokal drikke på hotellet 10.00 - 24.00
Lokal drikke (ikke alkohol) fra strandbaren 10.00 - 17.30

Aktiviteter:
Biljard, Bordtennis og treningsrom.

Øvrig: Solsenger og parasoller på stranden er ikke inkludert.

Mot tillegg: Telefon, faks, deponeringsboks, tyrkisk bad, massasje, sauna, frisør, iskrem, minibar (unntatt én flaske vann ved ankomst), drikke på flaske, samt solsenger og parasoller på stranden.

Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme. Mer detaljert informasjon kan normalt fås på hotellet. Som ID er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive-pakken opphører å gjelde i det man sjekker ut og senest klokken 12 avreisedagen. Aldersgrense for alkoholservering er 18 år. I begynnelsen og slutten av sesongen når hotellet ikke har så mange gjester eller pga. været kan visse aktiviteter og fasiliteter som eksempelvis enkelte á la carte-restauranter, basseng mm. ha begrenset åpningstid eller være innstilte/stengt.

Kart

Avganger & priser


Ditt søk ga ingen treff