Antalya

Shopping, kultur, sol og bad i Tyrkias turisthovedstad Antalya er et fantastisk feriested. Byen har så mye spennende å by på samtidig som du kan bade og sole deg. De som legger ferien til Antalya får i pose og sekk – Antalya har alt du trenger og litt til.

Denne vennlige og sjarmerende millionbyen er et komplett feriested i seg selv – perfekt for deg som gjerne vil ha det beste av by og strand. Her kan du legge opp ferien slik du selv ønsker. Dager med bad, sol og båtturer og dager med shopping, kulinariske opplevelser, kultur og antikke ruiner.

Antalya har flere populære badesteder. Den hvite rullesteinstranden Konyaalti har så klart og asurblått vann at det bare må oppleves. Deler av Antalya er bygd på klipper, og du kan hoppe i vannet fra klippene som omgir den lille stranda i gamlebyen. Fra havna går det daglige båtturer.

Den vakre Gamlebyen har brosteinsbelagte gater og vakre, gamle hus. Her bugner det også av butikker og basarer. Om kvelden er denne bydelen som skapt for en stemningsfull vandring, full av restauranter og koselige barer.

Den nye delen av Antalya inneholder alt en moderne storby skal ha; kjøpesentre og basarer, nydelige parker og et stort utvalg spisesteder. På det flotte kjøpesenteret Terra City, finner du merker som Burberry, Zara og Mango. Nattelivet er variert og kan by på alt fra jazz- og tradisjonelle klubber med levende musikk, til trendy barer og diskotek.

Nyåpnede Antalya Akvarium er verdens største, med sin 131 meter lange tunnel. Her kan du oppleve havdypets magiske verden med fisker og havskapninger fra alle verdens hjørner. Den eventyrlystne kan svømme med haier og skater.

Gjør deg klar for en ferie full av opplevelser!

Gullkorn
• Man bør definitivt ta seg en tur innom gamlebyen.
• Besøk den spektakulære Duden-fossen som ligger i en frodig botanisk hage.
• Et av verdens største akvarier finner du i Antalya, og her er verdens største undervannstunnel.
• Minicity-parken med Tyrkias mest kjente severdigheter i miniatyr.
• Besøk et av de mange markedene. Her finnes alt mellom himmel og jord. Glem ikke å prute!

Fakta
Innbyggere: Ca. 800 000.
Avstand: Side 70 km, Kemer 45 km, Belek 30 km.
Strand: I Antalya by kan man bade ved klipper og den lille bystranden. Småsteinstranden Konyaalti ligger noen kilometer utenfor sentrum. Den fine Larastranden ligger noen mil østover fra Antalya, og sanden er grovkornet.
Transfer: Ca. 20 minutter fra Antalyas lufthavn til det første hotellet i Antalya.
Reisemålsservice: Oppholdet i Antalya er på egen hånd. Tyrkiareisers personale i Kemer kan nås på servicetelefon +90-537 577 54 78.

Pris fra:
5 490,-
Bestill reise

Video

Kart

Hotell

Aspen Hotel

Aspen Hotel

***
Perfekt beliggende i gamlebyen
Aspen Hotel ligger midt i smørøyet i den vakre gamlebyen i Antalya. Dette er stedet er for deg som vil oppleve by, kultur og shopping. Her har du butikker, restauranter og historiske sev... Les mer »
Stranden 225 m
Lokalt sentrum 100 m
Basseng Ja
Barnebasseng Nei
Restaurant Ja
Bar Ja
Pris fra:
4 390,-
Dogan Hotel

Dogan Hotel

***+
Trivsel og sjarmerende i gamlebyen
Dogan Hotel ligger i Kaleiçi som er den gamle bydelen i Antalya. Gamlebyen er kjent for sine smale brostensgater, ottomanske arkitektur og yachthavn med kafeer og restauranter. Dogan Hotel best... Les mer »
Stranden 200 m
Lokalt sentrum 0 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa

****+
Førsteklasses hotell utenfor Antalya
Det store og elegante Fame Residence Lara & Spa ligger på den flotte Lara-stranden utenfor storbyen Antalya. Her kan du la deg skjemme bort med førsteklasses service og et stort og va... Les mer »
Stranden 0 m
Lokalt sentrum 600 m
Basseng Ja
Barnebasseng Ja
Restaurant Ja
Bar Ja