Aktiv ferie

La ferien bli noe mer enn bare sol & bad.
Her har vi samlet ulike ferietilbud for deg som er glad i vandringsturer og skjærgårdscruise.

Skjærgårdscruise

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt...Les mer »

Vandringer

Vandringer er en opplevelse for både kropp og sjel. For deg som vil kombinere helse og fornøyelse er vandringsreiser det perfekte alternativet! Vi tilbyr flere typer vandringsreiser med med fantastiske naturopplevelser og fascinerende landskap. Les mer »

I Paulus' Fotspor

Bli med på en spennende reise i Paulus' fotspor! Nå har du muligheten til å komme tett innpå historien og mange av stedene Paulus besøkte. Dette er en uforglemmelig reise som vi får gode tilbakemeldinger på. Lille-Asia var den delen av Romerriket der Paulus ble født og tilbrakte en stor del av sin...Les mer »

Rundreise i Anatolia

Et stort antall kulturer har satt sine spor her i Vestre og Sentrale Anatolia som denne delen av Tyrkia kalles. Vi skal på en uke oppleve noen av høydepunktene i landets spennende historie og se på fascinerende naturfenomen og kjente historiske minnesmerker. Sammen med andre reiseglade får du lære om hverdagsliv og samfunn...Les mer »