Aktiv ferie

La ferien bli noe mer enn bare sol & bad.
Her har vi samlet ulike ferietilbud for deg som er glad i vandringsturer og skjærgårdscruise.

Kemer Dansefestival

Sol, dans i alle varianter og mye moro i vakre Kemer! Vi har gleden av å inviterere deg til Kemer Dansefestival også i 2017. Etter flere vellykkede arrangement de siste årene, gjentar vi suksessen. Denne gangen kombinerer vi det beste av dans med herlig magedans og Zumba. Lær deg å danse slik du alltid har drømt...Les mer »

Vandringer i Kemer

Vil du kombinere sol og bad med fantastiske naturopplevelser, forbrenne masse kalorier og møte nye spennende mennesker og steder? Vår og høst tilbyr vi unike vandringer i området rundt Kemer. I vårt program har vi et variert tilbud av ulike vandringer, og du finner helt sikkert en som passer for akkurat deg. En profesjonell...Les mer »

Skjærgårdscruise

Drømmen er en båtferie i den tyrkiske skjærgården En uke til havs er nok hva mange drømmer om. Opplev noen herlige dager i den tyrkiske skjærgården, utforsk små viker og dykk ned i det krystallklare Middelhavet. Turen langs den vakre tyrkiske kysten skjer ombord i en såkalt gületbåt...Les mer »8 dagerfra 6 290,-

I Paulus' Fotspor

Bli med på en spennende reise i Paulus' fotspor! Nå har du muligheten til å komme tett innpå historien og mange av stedene Paulus besøkte. Dette er en uforglemmelig reise som vi får gode tilbakemeldinger på. Lille-Asia var den delen av Romerriket der Paulus ble født og tilbrakte en stor del av sin...Les mer »

Fottur i Kaçkar

Opplev en uke med fine naturopplevelser i det nordøstlige Tyrkia. Kaçkar-fjellene er en del av de pontiske alper, fjellkjeden som strekker seg langs Svartehavets sydlige kyst, fra Kaukasus til Istanbul. Dette dramatiske fjellandskapet rommer brusende elver, innsjøer, høye tinder og grønne daler. Sammen med en lokalkjent...Les mer »

Fottur i Kappadokia

Finn frem dine beste tursko og bli med på en uke med flotte naturopplevelser. Turen går gjennom skog, fjell og daler. Målet er de enorme sandsteinsformasjonene i Kappadokia - et eiendommelig månelandskap som oppstod i det to vulkaner hadde utbrudd. Siden har det blitt formet av vann og vind gjennom tusener av år. Mystiske...Les mer »

Fottur i Lykia

En uke med fotturer ved foten av Taurusfjellene. Vi har den flotte ranchen Berke som utgangspunkt og gjør daglige turer i det fine fjell- og kystlandskapet omkring. Dag 1 Ankomst Dag 2 Velkomsttreff - bli kjent. Liten vandring i området. Dag 3 Busstransport i retning landsbyen Ovacık. Vandringen starter på 1200 meters høyde,...Les mer »

Rundreise i Anatolia

Et stort antall kulturer har satt sine spor her i Vestre og Sentrale Anatolia som denne delen av Tyrkia kalles. Vi skal på en uke oppleve noen av høydepunktene i landets spennende historie og se på fascinerende naturfenomen og kjente historiske minnesmerker. Sammen med andre reiseglade får du lære om hverdagsliv og samfunn...Les mer »